Închide meniul

Rapid – Gyor 30-27. Campioana României a dat lovitura în Champions League! Victorie uriaşă pentru handbalul românesc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2022, 16:57

Rapid – Gyor 30-27. Campioana României a dat lovitura în Champions League! Victorie uriaşă pentru handbalul românesc

Rapid, comunicat oficial în scandalul cu Cristina Neagu

Facebook Handbal Rapid

Rapid – Gyor 30-27! Campioana României a obţinut o victorie spectaculoasă în Champions League. Şi-a asigurat prezenţa în optimi, dar poate spera la mai mult. Primele două clasate se duc direct în sferturi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o atmosferă de senzaţie făcută de fani în Sala Polivalentă, giuleştenele şi-au luat revanşa în faţa lui Gyor ETO, duminică, scor 30-27 (15-16), în etapa a VIII-a din grupa B a Ligii Campionilor.

Rapid – Gyor 30-27. Campioana României, în optimile Champions League

Reprezentanta Ungariei a fost condusă chiar şi cu patru goluri în startul partidei (8-4), dar a avut o revenire incredibilă şi a intrat în avantaj la pauză, 15-16. Finalul de meci i-a aparţinut însă Rapidului, care a jucat incredibil. Campioana României s-a impus cu 30-27 şi şi-a îndeplinit obiectivul în Champions League.

Principalele marcatoare au fost Grozav (7 goluri), Buceschi (7), Lopez (5), pentru Rapid, respectiv Ryu (5), Oftedal (5), Nze Minko (5), pentru Gyor, anunţă news.ro.

Reclamă

În etapa a VIII-a a grupei B s-au mai jucat meciurile dintre Kastamonu – Metz 23-28, Team Esbjerg – Lokomotiva Zagreb 33-20, iar ultima dispută a rundei va avea loc duminică, între Storhamar – Buducnost.

În primele partide din grupa B, campioana României a obţinut rezultatele: 31-27 cu Lokomotiva Zagreb, 32-32 cu Metz Handball, 33-26 cu Kastamonu Belediyesi GSK, 34-32 cu Team Esbjerg, 30-30 cu Buducnost, 27-25 cu Storhamar şi 30-32 cu Gyor ETO.

După opt etape, campioana României are 12 puncte în clasament, pe locul 4. Lider este Metz, cu 13 puncte, urmată de Gyor şi Team Esbjerg, cu 12. Rapid Bucureşti va disputa următoarul meci pe 17 decembrie, în deplasare, cu Storhamar.

Reclamă 4 / 0/3

În grupa A din competiţie joacă şi vicecampioana CSM Bucureşti, locul 2 după opt etape. Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand. Gyor este finalista ultimei ediţii.

Marius Şumudică, şef de galerie în Rapid – Storhamar 27-25

Marius Şumudică a fost şef de galerie în victoria celor de la Rapid cu Storhamar. Antrenorul celor de la Al Raed a fost unul dintre susţinătorii campioanei României, în meciul din grupa de Liga Campionilor la handbal feminin.

Marius Şumudică a fost însoţit de soţia sa, la meciul ce s-a disputat în Sala Polivalentă din Bucureşti. Antrenorul le-a purtat noroc giuleştencelor, care au obţinut a patra victorie din grupă.

Marius Şumudică s-a aflat în tribunele Sălii Polivalente, şi şi-a susţinut vehement echipa de suflet. Antrenorul a fost echipat cu un fular în culorile vişinii, pe care l-a fluturat la finalul meciului.

Şumudică a cântat cot la cot cu fanii Rapidului, şi s-a arătat extrem de bucuros de rezultatul obţinut de campioana României: „Ca să vadă toţi steliştii, cât de-ai dracu-s rapidiştii”, a fost unul dintre versurile cântate de „Şumi”, alături de galeria giuleşteană.

Recomandări
  • Rapid – Gyor 30-27
  • Victorie uriaşă pentru campioana României

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și