Închide meniul

Rapid, învinsă dramatic de Krim Ljubljana în Liga Campionilor! Giuleștencele au condus până în ultimele secunde

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 20:50

Reclamă
Rapid, învinsă dramatic de Krim Ljubljana în Liga Campionilor! Giuleștencele au condus până în ultimele secunde

Rapid învinsă dramatic Krim Ljubljana Liga Campionilor

Rapid Handbal / Profimedia

Rapid, învinsă dramatic de Krim Ljubljana în Liga Campionilor. Giuleștencele nu au reușit să își mențină avantajul pe care l-au avut pentru aproape toată durata partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia Krim Ljubljana, scor 25-24 (11-12), în meci contând pentru etapa a IX-a din grupa B a Ligii Campionilor, notează news.ro.

Rapid, învinsă dramatic de Krim Ljubljana în Liga Campionilor

Rapid Bucureşti a condus tot meciul şi a pierdut cu câteva secunde înainte de final.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Grbic 6 goluri, Mavsar 5, Radicevic 5, pentru Krim, respectiv Korsos 8, Janusevic 5, O. Kanor 4, pentru Rapid.

Din lotul rapidist au absentat două jucătoare de bază, accidentate: Eliza Buceschi (fractură tibială) şi Estavana Polman (ruptură musculară la gambă).

Reclamă

În etapa a IX-a s-a mai jucat partida dintre Team Esbjerg – MKS Lubin 32-26, celelalte programate duminică fiind între Ikast – FTC Budapesta şi Metz Handball – Vipers.

Rezultatele obţinute de Rapid Bucureşti în primele runde sunt: 28-30 cu Team Esbjerg, 26-25 Zaglebie Lubin, 27-35 cu Ikast, 24-24 cu FTC Budapesta, 22-33 cu Metz Handball, 27-22 cu Krim Ljubljana, 30-29 şi 30-35 cu Vipers.

Astfel, după nouă etape, Rapid Bucureşti are 7 puncte şi ocupă locul 7.

Reclamă 4 / 0/3

În runda următoare, Rapid Bucureşti va juca pe teren propriu, cu Metz Handball, în 14 ianuarie.

În grupa A din Liga Campionilor joacă şi campioana CSM Bucureşti.

Deţinătoarea trofeului este formaţia Vipers Kristiansand.

Eliza Buceschi a semnat cu Rapid București

Eliza Buceschi a semnat! Cea mai bună jucătoare a României de la Campionatul Mondial de handbal feminin a decis să continue la Rapid. Formaţia din Giuleşti le-a făcut astfel un cadou fanilor înainte de Crăciun, anunţând prelungirea contractului chiar în Ajun.

Eliza Buceschi evoluează la Rapid din 2020 şi este căpitanul echipei. În 2022, a câştigat titlul alături de Rapid, iar în 2023 a ajuns până în sferturile Ligii Campionilor alături de formaţia din Giuleşti.

„Eliza va îmbrăca și sezoanele următoare tricoul alb-vișiniu!

De când a ajuns în Giulești, a crescut alături de echipa noastră ca-n povești. A devenit căpitanul de care RAPID avea nevoie, conducând echipa spre titlul național în 2022 și spre sferturile Ligii Campionilor în 2023.

Reclamă

Suntem mândri de tine și îți mulțumim pentru toate clipele frumoase oferite rapidiștilor în acești peste 3 ani de zile. Așteptăm cu nerăbdare să cucerim împreună cât mai multe trofee!

Împreună suntem DE NECLINTIT!”, a anunţat clubul Rapid, prin intermediul paginii de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și