Închide meniul

Rapid – Krim Ljubljana 27-22. Giuleștencele au reușit o victorie senzațională în Liga Campionilor

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 18:53

Reclamă
Rapid – Krim Ljubljana 27-22. Giuleștencele au reușit o victorie senzațională în Liga Campionilor

Rapid - Krim Ljubljana 27-22

Rapid handbal feminin / Profimedia

Rapid – Krim Ljubljana 27-22. Jucătoarele din Giulești au câștigat fără prea mari probleme partida cu echipa din Slovenia, adversara din grupa de Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia slovenă Krim Ljubljana, scor 27-22 (15-13), în etapa a VI-a din grupa B a Ligii Campionilor, notează news.ro.

Rapid – Krim Ljubljana 27-22. Principalele marcatoare

Principalele marcatoare ale partidei au fost O. Kanor 5 goluri, Korsos 4, pentru Rapid, respectiv Radicevic 8, Stanko 6, pentru Krim.

În etapa a VI-a se mai joacă partidele dintre Vipers – Metz, FTC Budapesta – Ikast şi Zaglebie Lubin – Team Esbjerg.

Rezultatele obţinute de Rapid Bucureşti în primele runde sunt: 28-30 cu Team Esbjerg, 26-25 Zaglebie Lubin, 27-35 cu Ikasta, 24-24 cu FTC Budapesta, 22-33 cu Metz Handball.

Reclamă

Astfel, după şase etape, Rapid Bucureşti are 5 puncte, pe locul 6.

În runda următoare, Rapid Bucureşti va juca pe teren propriu, cu Vipers Kristiansand, în 12 noiembrie.

În grupa A din Liga Campionilor joacă şi campioana CSM Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

România, în cursa pentru organizarea Campionatului European de handbal feminin din 2026!

România a intrat în cursa pentru organizarea Campionatului European de handbal feminin din 2026! Ţara noastră şi-a depus candidatura alături de Slovacia.

Pe lângă România şi Slovacia, care candidează împreună, EHF a mai anunţat că şi-au mai depus candidaturuile pentru organizarea EURO 2026 Cehia şi Polonia (candidatură comună) şi Turcia.

Cinci federaţii membre EHF, între care şi România, au intrat oficial în cursa pentru găzduirea Campionatului European de handbal feminin din 2026, a anunţat, joi, forul continental, potrivit sursei citate anterior.

Termenul limită de depunere a candidaturilor a fost 25 octombrie. Federaţia Europeană de Handbal a primit candidatura Turciei, precum şi candidaturile comune Cehia/Polonia şi România/Slovacia.

România a găzduit EHF EURO 2000 feminin, în timp ce Polonia a găzduit EHF EURO 2016 masculin, iar Slovacia a fost coorganizator, alături dproe Ungaria, pentru EHF EURO 2022 masculin.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și