Închide meniul

Rapid, învinsă de Vipers Kristiansand cu 25-31. Elevele lui Kim Rasmussen vor încerca să întoarcă rezultatul în retur

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 16:00 / Actualizat: 4 mai 2023, 18:17

Reclamă
Rapid, învinsă de Vipers Kristiansand cu 25-31. Elevele lui Kim Rasmussen vor încerca să întoarcă rezultatul în retur

Rapid - Vipers Kristiansand, LIVE TEXT, 15:00

Jucătoarele de la Rapid, în timpul unui meci/ Profimedia

Rapid  a fost învinsă de Vipers Kristiansand în partida tur din sferturile EHF Champions League cu 25-31. Meciul, care s-a încheiat 25-31, a fost în format live text, pe AS.ro, de la ora 15:00. Elevele lui Kim Rasmussen vor încerca să întoarcă rezultatul în retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida giuleştencelor s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din Bucureşti, toate biletele fiind epuizate. Rapid era neînvinsă pe teren propriu, în Champions League, înainte de acest meci.

LIVE TEXT | Rapid, învinsă de Vipers Kristiansand cu 25-31

Min. 60. Se încheie meciul! Rapid, învinsă de Vipers cu 25-31! 

Min. 51: Rapid – Vipers 21-26! Denisa Şandru a avut o intervenţie fabuloasă în poarta giuleştencelor!

Min. 43: Rapid – Vipers 17-21! Giuleştencele s-au apropiat la patru goluri pe tabelă!

Reclamă

Min. 36: Rapid – Vipers 14 – 19! Nordicele şi-au mărit avantajul pe tabelă!

Min. 31: Începe repriza secundă a duelului dintre Rapid şi Vipers!

Pauză! Rapid – Vipers 12 – 18! Giuleştencele sunt conduse la 6 goluri, după primele 30 de minute de joc!

Reclamă 4 / 0/3

Update Min. 24: Rapid – Vipers 11-15! Giuleştencele sunt în continuare conduse pe tabelă!

Update Min. 13. Rapid – Vipers 6-9! Nordicele se desprind pe tabelă!

Update Min. 10: Rapid – Vipers 5-6! Se menţine echilibrul în startul partidei din Sala Polivalentă!

Update! Începe meciul dintre Rapid şi Vipers!

Rapid traversează un sezon de vis. La prima participare în EHF Champions League, giuleştencele au avut un parcurs superb, reuşind să ajungă până în sferturi.

În play-off-ul pentru sferturi, Rapid a trecut dramatic de Krim. În meciul tur, giuleştencele cedau cu scorul de 24-29, în Slovenia, urmând ca returul de la Bucureşti să-l câştige cu scorul uluitor de 30-24.

În sferturi, Rapid va avea un duel „de foc”. Vipers Kristiansand este câştigătoarea ultimelor două ediţii de Champions League, şi are ca obiectiv un nou trofeu în acest sezon.

Reclamă

În celelalte meciuri din sferturile EHF Champions League s-au duelat Ferencvaros şi Metz (26 – 32), precum şi Odense şi Gyor (27-29).

Tot astăzi, de la ora 17:00, CSM Bucureşti, cealaltă echipă românească prezentă în sferturile EHF Champions League, se va duela cu Esbjerg, în deplasare.

Mesajul lui Kim Rasmussen, înainte de Rapid – Vipers

Kim Rasmussen, antrenorul de la Rapid, a transmis un mesaj clar înaintea partidei „de foc” cu Vipers. Tehnicianul susţine că jucătoarele sale sunt extrem de pregătite şi motivate pentru duelul cu campioanele en-titre din Champions League.

„Suntem foarte pregătiți, motivați și entuziasmați să jucăm primele sferturi de finală din istoria Rapidului. Ne confruntăm cu câștigătoarea ultimelor două ediții ale EHFCL, Vipers, care are o bază foarte solidă, este echipa cu unele dintre cele mai bune jucătoare din lume, care pot câștiga singure multe meciuri.

Și noi avem calitate, ne cunoaștem valoarea și dacă jucăm la cel mai bun nivel, putem învinge orice echipă. Vrem să trecem de „sferturi”, suntem pregătiți, credem în noi și vom lupta până la capăt”, a declarat Kim Rasmussen, conform gsp.ro.

Şi extrem dreaptă a Rapidului, Dorina Korsos, a oferit declaraţii înaintea duelului cu Vipers. Aceasta are încredere că giuleştencele pot produce surpriza.

„Va fi un joc foarte greu. Vipers are foarte multe jucătoare de clasă mondială, dar suntem pregătite să luptăm. Este visul nostru de a fi în EHF F4.

Cred în echipa mea, știu că dacă vom juca împreună și vom fi una pentru cealaltă pe teren, se poate întâmpla orice. Abia aștept să văd Sala Polivalentă plină pentru ultima oară în acest sezon”, a transmis Dorina Korsos.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și