Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia preşedintelui de la Rapid, după ce Kim Rasmussen ar fi aproape să preia clubul din Giuleşti: „Aşteptăm pauza!”

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 16:58

Reclamă
Reacţia preşedintelui de la Rapid, după ce Kim Rasmussen ar fi aproape să preia clubul din Giuleşti: „Aşteptăm pauza!

Kim Rasmussen

Kim Rasmussen, la un meci pe banca celor de la CSM Bucureşti/ Hepta

Reacţia preşedintelui de la Rapid, după ce Kim Rasmussen ar fi aproape să preia clubul din Giuleşti, nu a întârziat să apară. Bogdan Vasiliu a comentat lovitura pe care o pregăteşte campioana României la handbal feminin. Acesta a dezvăluit că oficialii formaţiei vişinii aşteaptă pauza pentru meciurile echipei naţionale, pentru a lua o decizie finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se pregăteşte să dea o lovitură, în această perioadă. Giuleştenii îl doresc pe banca tehnică pe Kim Rasmussen, anunţă gsp.ro. Antrenorul danez a reuşit să câştige Liga Campionilor alături de CSM Bucureşti, în 2016.

Reacţia preşedintelui de la Rapid, după ce Kim Rasmussen ar fi aproape să preia clubul din Giuleşti

Bogdan Vasiliu nu a vrut să ofere prea multe detalii despre posibila înlocuire a lui Carlos Viver cu Kim Rasmussen, însă a dat de înţeles că se ia în calcul această variantă, iar o decizie finală se va lua în pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale.

„Nu comentez! Să aşteptăm pauza pentru săptămâna naţională…şi vom vedea”, a declarat Bogdan Vasiliu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Kim Rasmussen este cel care a făcut-o campioană europeană pe CSM Bucureşti, în 2016. La vremea respectivă, „tigroaicele” se aflau la prima participare în cupele europene, şi au reuşit un sezon de vis.

Reclamă

Totodată, la momentul succesului din 2016, Bogdan Vasiliu se afla la cârma echipei din Bucureşti, şi astfel îl cunoaşte pe Kim Rasmussen, pe care ar putea să-l aducă la Rapid.

Kim Rasmussen este în prezent liber de contract, după ce la începutul acestui an s-a despărţit de naţionala Coreei de Sud. De-a lungul carierei sale, tehnicianul danez a mai pregătit naţionalele Poloniei, Ungariei şi Muntenegrului.

Carlos Viver este antrenorul rapidistelor din acest moment. Giuleştencele traversează un sezon mai slab decât precedentul, fiind pe locul secund în campionatul de handbal, la distanţă de 9 puncte de rivala de la CSM Bucureşti. Rapid au fost eliminată şi din Cupa României, fiind angrenată în Liga Campionilor, acolo unde sunt calificate în play-off-ul pentru sferturi, cu Krim.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia fermă a lui Constantin Din, după ce Cristina Neagu a fost înjurată de fanii Rapidului

Reacţia fermă a lui Constantin Din, după ce Cristina Neagu a fost înjurată de fanii Rapidului, nu a întârziat să apară. Preşedintele Federaţiei Române de Handbal a transmis un mesaj categoric, şi a declarat că se vor aplica sancţiuni dure, după scandările suporterilor din meciul din Cupa României, CSM Bucureşti – Rapid, încheiat cu scorul de 31-24.

„Federația Română de Handbal susține încurajarea echipelor favorite în spirit de fair-play, așa cum se anunță la începutul fiecărui meci.

Persoanele care înțeleg sportivitatea și rivalitatea în termeni de respect și civilizație promovează pentru generațiile viitoare o educație sănătoasă și cu efecte sociale benefice.

Comportamentele jignitoare, agresive și antisociale vor fi sancționate ferm, conform legilor și regulamentelor aplicabile. Indiferent de echipa cu care se asociază persoanele care insultă, amenință, înjură sau au un comportament lipsit de fair-play în orice formă de manifestare, acestea vor avea interdicție în sălile unde se joacă handbal, iar cluburile vor răspunde pentru faptele acelor persoane asociate lor.

Excesele care depășesc limitele de decibeli și poluarea fonică prin orice mijloace se interzic cu desăvârșire, incluzând vuvuzelele, zgomotele puternice produse de tobe și alte instrumente utilizate pentru a crea o atmosferă toxică.

Ne delimităm categoric de atacurile împotriva Cristinei Neagu, jucătoare emblematică a handbalului românesc și condamnăm ferm limbajul jignitor, insultător și agresiv, pe care dorim să-l eliminăm din sălile unde se joacă handbal”, a declarat Constantin Din, Președintele Federației Române de Handbal, conform paginii oficiale a FRH.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-2. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă Vezi toate știrile
Citește și