Închide meniul

România a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial de handbal! Pe cine a convocat Florentin Pera

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 13:37

Reclamă
România a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial de handbal! Pe cine a convocat Florentin Pera

Cristina Neagu a vorbit despre scenariul de coşmar pentru ea la Campionatul Mondial

Cristina Neagu / Profimediaimages

România a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial de handbal. Cristina Neagu nu lipsește din lotul pentru competiția care va debuta pe 29 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea Campionatului Mondial, România a câștigat Trofeul Carpați. „Tricolorele” au învins Austria în ultimul meci.

România a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial de handbal

România face parte din Grupa E de la Campionatul Mondial de handbal. „Tricolorele” se vor duela cu Danemarca, Serbia și Chile. Competiția este găzduită de trei țări, anume Norvegia, Suedia și Danemarca.

„Antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României a anunțat lotul de 18 jucătoare care vor face deplasarea la Campionatul Mondial din Danemarca, Suedia și Norvegia.

Din acesta fac parte:

Reclamă

România a câştigat Trofeul Carpaţi

România a câştigat Trofeul Carpaţi, după ce a învins-o în ultimul meci pe Austria, scor 41-35 (24-17). „Tricolorele” sunt în formă excelentă înaintea Campionatului Mondial de handbal, care va începe pe 29 noiembrie.

Căpitanul Cristina Neagu nu a jucat în niciuna din cele trei partide, fiind în recuperare după o accidentare la echipa de club, dar şi-a încurajat coechipierele de pe banca tehnică.

Marcatoarele României au fost Buceschi 9 goluri, Laslo 6, Pintea 5, Popa 5, Ostase 4, Bazaliu 3, Badea 3, Dincă 2, Seraficeanu 2, Dindiligan 1, Gogîrlă 1, iar din echipa Austriei s-a remarcat Pandza, cu 12 reuşite.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele complete ale Trofeului Carpaţi, ultimul test înaintea Campionatului Mondial, sunt: Austria – Portugalia 32-20, România – Elveţia 33-28, Austria – Elveţia 34-33, România – Portugalia 32-22, Elveţia – Portugalia 34-32 şi România – Austria 41-35.

Naţionala României va pleca la Campionatul Mondial în 28 noiembrie, de la Cluj-Napoca.

Competiţia este găzduită de Danemarca, Norvegia şi Suedia (29 noiembrie – 18 decembrie), iar tricolorele vor juca în grupa E, la Herning, cu Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie).

Naţionala României este singura din lume care a evoluat la toate ediţiile Campionatului Mondial.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și