Închide meniul

România a câştigat Trofeul Carpaţi! „Tricolorele”, în formă maximă înainte de Campionatul Mondial

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 19:13

Reclamă
România a câştigat Trofeul Carpaţi! „Tricolorele, în formă maximă înainte de Campionatul Mondial

România a câştigat Trofeul Carpaţi

Jucătoarele României, bucurie după un meci/ Facebook FRH

România a câştigat Trofeul Carpaţi, după ce a învins-o în ultimul meci pe Austria, scor 41-35 (24-17). „Tricolorele” sunt în formă excelentă înaintea Campionatului Mondial de handbal, care va începe pe 29 noiembrie, la Cluj Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul Cristina Neagu nu a jucat în niciuna din cele trei partide, fiind în recuperare după o accidentare la echipa de club, dar şi-a încurajat coechipierele de pe banca tehnică.

România a câştigat Trofeul Carpaţi

Marcatoarele României au fost Buceschi 9 goluri, Laslo 6, Pintea 5, Popa 5, Ostase 4, Bazaliu 3, Badea 3, Dincă 2, Seraficeanu 2, Dindiligan 1, Gogîrlă 1, iar din echipa Austriei s-a remarcat Pandza, cu 12 reuşite.

Rezultatele complete ale Trofeului Carpaţi, ultimul test înaintea Campionatului Mondial, sunt: Austria – Portugalia 32-20, România – Elveţia 33-28, Austria – Elveţia 34-33, România – Portugalia 32-22, Elveţia – Portugalia 34-32 şi România – Austria 41-35.

Naţionala României va pleca la Campionatul Mondial în 28 noiembrie, de la Cluj-Napoca.

Reclamă

Competiţia este găzduită de Danemarca, Norvegia şi Suedia (29 noiembrie – 18 decembrie), iar tricolorele vor juca în grupa E, la Herning, cu Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie).

Naţionala României este singura din lume care a evoluat la toate ediţiile Campionatului Mondial.

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti. Starul în vârstă de 35 de ani a parafat o nouă înţelegere cu campioana din Liga Florilor. Clubul din Capitală a dat o lovitură de proporţii şi a făcut anunţul momentului.

Reclamă 4 / 0/3

Interul stânga va mai sta un an la CSM Bucureşti şi a oferit o primă reacţie după ce a semnat actele. A dezvăluit că este încântată de alegerea făcută şi e gata să câştige noi trofee în tricoul „tigroaicelor”.

Clubul Sportiv Municipal București anunță suporterii echipei și pe toți iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României.

Cristina Neagu și CSM București au prelungit contractul pentru încă un sezon. Desemnată de patru ori de federația internațională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al Naționalei României din 2016, Cristina Neagu, 35 de ani, evoluează la echipa bucureșteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ Nr. 5 București. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Rm. Vâlcea și ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiție intercluburi.

“Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București și de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiți și să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu„, se arată pe csmbucuresti.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și