Închide meniul
NEWS ALERT

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti: „Sunt încântată să-mi continui cariera aici!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2023, 12:22

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti: „Sunt încântată să-mi continui cariera aici!

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti. Starul în vârstă de 35 de ani a parafat o nouă înţelegere cu campioana din Liga Florilor. Clubul din Capitală a dat o lovitură de proporţii şi a făcut anunţul momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interul stânga va mai sta un an la CSM Bucureşti şi a oferit o primă reacţie după ce a semnat actele. A dezvăluit că este încântată de alegerea făcută şi e gata să câştige noi trofee în tricoul „tigroaicelor”.

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Clubul Sportiv Municipal București anunță suporterii echipei și pe toți iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României.

Cristina Neagu și CSM București au prelungit contractul pentru încă un sezon. Desemnată de patru ori de federația internațională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al Naționalei României din 2016, Cristina Neagu, 35 de ani, evoluează la echipa bucureșteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ Nr. 5 București. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Rm. Vâlcea și ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiție intercluburi.

“Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București și de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiți și să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu„, se arată pe csmbucuresti.ro.

Reclamă

Cristina Neagu, amendă de 2000 de euro după CSM Bucureşti – Esbjerg

În luna septembrie, Cristina Neagu a primit o amendă de 2000 de euro de la EHF. Decizia a fost luată în urma declaraţiilor teribile făcute după CSM Bucureşti – Esbjerg, 31-33, din returul sferturilor Ligii Campionilor, din sezonul precedent.

A fost meciul în urmă căruia CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final Four, iar atenţia interului stânga s-a îndreptat spre arbitraj. Neagu a folosit cuvinte precum „hoţie”.

Reclamă 4 / 0/3

Tribunalul EHF a ajuns la decizia de a deschide o anchetă după declaraţiile făcute de Cristina Neagu, după meciul CSM Bucureşti şi Team Esbjerg, de pe 7 mai. Comportamentul jucătoarei e împotriva principiilor fair-play-ului.

Astfel, tribunalul EHF a decis să o amendeze cu 4000 de euro, ca urmare a limbajului folosit. Jumătate din amendă va fi aplicată cu suspendare, în rezerva unei perioade de probă, care va începe de la data prezentei decizii”, se arată în comunicatul emis de EHF.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și