Închide meniul

România a câştigat Trofeul Carpaţi! Victorie categorică în finala cu Georgia

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 19:11

Reclamă
România a câştigat Trofeul Carpaţi! Victorie categorică în finala cu Georgia

România a câştigat Trofeul Carpaţi

Jucătorii naţionalei României, în timpul unui meci/ Hepta

România a câştigat Trofeul Carpaţi, de la Piteşti! „Tricolorii” s-au impus categoric în finala cu Georgia, scor 31-25 (14-14). Turneul a fost penultimul test amical pentru tricolori, care vor evolua la Campionatul European, începând din 12 ianuarie, după 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalii marcatori ai finalei turneului au fost Tărîţă 8 goluri, pentru România, respectiv Kbilashvili 8, pentru Georgia.

România a câştigat Trofeul Carpaţi

În finala mică, Grecia – Slovacia, scor 35-23. În semifinale, care s-au disputat joi, Georgia a învins Slovacia, cu 32-27, iar România a dispus de Grecia, cu 31-27.

România va susţine ultimele teste amicale în Elveţia, la Yellow Cup, între 4-6 ianuarie 2024, cu Elveţia (4 ianuarie, ora 19.00), Argentina (5 ianuarie, 18.45) şi Bosnia-Herţegovina (6 ianuarie, 15.00).

Naţionala va pleca în Germania, în 8 ianuarie, urmând a evolua în grupa B a Campionatului European, cu Austria (12 ianuarie), cu Spania (14 ianuarie) şi cu Croaţia (16 ianuarie). Primele două clasate se vor califica în grupele principale, notează news.ro.

Reclamă

Turneul final al CE2024 va avea loc între 10-28 ianuarie, în şase oraşe din Germania, cu meciul de deschidere Germania – Elveţia, la Düsseldorf, şi finalele la Koln.

Naţionala României a participat ultima dată la un turneu final de Campionat European la ediţia din 1996, când s-a clasat pe locul 9 din 12 echipe participante. Titlul european a fost câştigat în 2022 de Suedia.

CSM București, lovitură importantă pe piața transferurilor

CSM București a reușit o lovitură importantă pe piața transferurilor! Conducerea formației din capitală a anunțat o nouă mutare importantă pentru handbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Mai exact, conducerea „tigroaicelor” s-a înțeles cu sportiva din Olanda Inger Smits, fosta campioană mondială din anul 2019 și medaliată cu bronz la Campionatul European din 2018.

După ce a semnat cu CSM București, pe o perioadă de două sezoane, Inger Simts s-a declarat fericită pentru faptul că s-a alăturat echipei din capitală. Totodată, aceasta a transmis și un mesaj pentru fanii echipei, prin intermediul comunicatului oficial postat de club.

În decursul zilei de 23 decembrie, oficalii de la CSM București au anunțat un nou transfer incredibil!

Gabriela Dias Moreschi a semnat un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti, valabil din vara viitoare, a anunţat, sâmbătă, campioana României pe site-ul său oficial, notează agerpres.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și