Închide meniul

România – Germania 19-22. Tricolorelor au debutat cu un eşec la Campionatul European 2020. Dumanska, meci uluitor în poartă! Neagu, de nerecunoscut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 17:04

România – Germania 19-22. Tricolorelor au debutat cu un eşec la Campionatul European 2020. Dumanska, meci uluitor în poartă! Neagu, de nerecunoscut

profimediaimages

România a debutat cu un eşec la EURO

România a debutat la EURO după un singur antrenament. Tricolorele au stat două zile în izolare din cauza cazurilor de Covid-19 din lot: Crina Pintea şi Laura Moisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania ne-a învins cu 22-19, într-un meci în care portarul Dumanska a apărat fabulos, chiar şi de două ori la rând în faţa unor execuţii de la 7 metri! România a fost condusă chiar şi la şase goluri, dar a reuşit să egaleze după pauză, 15-15. 

Germania s-a distanţat din nou pe final şi şi-a luat revaşna contra tricolorelor, care aveau şase victorii în ultimele şase partide directe.

Cristina Neagu a terminat meciul cu doar 4 goluri din 14 aruncări! Ea a anunţat înaintea turneului final că nu şi-a revenit complet după ultima accidentare. 

"Nu sunt robot, am nevoie de antrenamente, de meciuri. Cred că România trebuie să se bazeze în primul rând pe o echipă închegată, nu pe mine. Cu siguranţă, o să dau tot ce am mai bun, dar o echipă nu stă într-o singură jucătoare. Fiecare jucătoare trebuie să-şi facă treaba", a spus Neagu.

Reclamă

Pentru România, urmează meciurile cu Polonia, sâmbătă, şi Norvegia, luni.

LIVE SCORE | România – Germania 19-22

Min. 60: Final de meci. S-a terminat 19-22. România trebuie să învingă Polonia pentru a se califica.

Min. 59: Germania înscrie: 19-22! Şanse minime pentru tricolore, care sunt iar în inferioritate.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 58: Gol Subţirică: 19-21!

Min. 57: România s-a apropiat la două goluri, dar Germania a înscris din nou: 18-21.  

Min 51: România nu mai reuşeşte să înscrie: 16-20!

Min. 47: Germania se distanţează. Scorul e 16-19, iar România e din nou în inferioritate

Min. 46: România este condusă, 16-18, şi atacă fără portar.

Min. 45: România, cu două jucătoare eliminate. Dumanska face minuni în poartă. A apărat două lovituri de la 7 metri într-un singur minut!

Min. 43: Gol România, Alexandra Iovanescu: 16-17.

Reclamă

Min. 37: Cristina Neagu a egalat din nou, 15-15. A aruncat mingea de la 7 metri cu o viteză de 113 kilometri la or!

Min. 36: România egalează: 14-14!

Min. 34: Cristina Neagu a marcat al doilea gol al ei, scorul este 13-14.

Min. 32: Laslo, cea mai bună dintre tricolore, a marcat primul gol al României după pauză. Scorul este 11-14.

Min .30: S-a terminat prima repriză: 10-13. Arbitrii au consultat reluările video pentru a acorda reuşita din ultima secundă a Germaniei.

Min. 30: Laslo marchează, scorul este 10-12. Cristina Neagu a reuşit un singur gol în prima repriză din opt aruncări!

Min. 27: România încă aleargă după egalare. Este condusă la trei goluri diferenţă. Scorul este 12-9 în favoarea Germaniei.

Min. 20: România a reuşit o serie de patru goluri la rând. Germania conduce cu 9-7.

Min. 15: Cristina Neagu a marcat primul gol la Campionatul European, România este condusă cu 8-5 de Germania.

Min. 9: Selecţionerul României a cerut time-out ca să îşi trezească jucătoarele, conduse cu 6-1. "Mai hotărâte, mult mai determinate", a cerut Burcea.

Min. 7: Germania a început în forţă şi a condus cu 4-0. Lorena Ostase a marcat primul gol al României în minutul 7.

Min. 1: A început partida. 

Crina Pintea este marea absentă a României pentru Europeanul care va fi găzduit doar de danezi. Ea a fost testată pozitiv la Covid-19 şi nu a făcut deplasarea alături de echipă. De altfel, şi Laura Moisă va lipsi din acelaşi motiv. Nici Denisa Dedu nu va evolua contra Germaniei. 

"Orice jucător pentru echipa României e important, Laura și Crina sunt două jucătoare care au jucat la ultimele turnee finale, au avut meciuri în Champions League în acest an, erau jucătoare care puteau să ofere un plus acestei echipe. 

E cel mai ușor să te plângi de condiții sau de neajunsuri, important e să ne concentrăm, să avem o echipă unită, să fim disciplinați și să credem în șansa noastră", a comentat selecţionerul Bogdan Burcea, citat de frh.ro.

România – Germania LIVE SCORE. Echipa lui Burcea pentru meciul de debut

România – Germania LIVE SCORE. Programul tricolorelor

Tricolorele, repartizate iniţial la Trondheim, vor evolua la Kolding după ce Danemarca a preluat întreaga organizare a turneului, în urma retragerii Norvegiei din calitatea de co-organizatoare, din cauza pandemiei de coronavirus.

În celelalte grupe joacă echipele: Franţa, Danemarca, Muntenegru, Slovenia (grupa A), Rusia, Suedia, Spania, Cehia (B) şi Olanda, Ungaria, Serbia, Croaţia (C).

România – Germania LIVE SCORE. Sistemul de desfăşurare al Campionatului European

Primele 3 clasate din Grupele A şi B vor ajunge în Grupa Principală I, iar primele 3 din Grupele C şi D, în Grupa Principală II. Partidele se vor disputa în perioada 10-15 decembrie. Primele două clasate din fiecare Grupă Principală vor ajunge în semifinale. 

În 18 decembrie vor avea loc semifinalele şi meciul pentru clasarea finală pe locurile 5-6, iar finalele pentru medalii sunt programate în 20 decembrie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și