Închide meniul

România – Japonia 32-28! Victorie pentru „tricolore”! Eliza Buceschi, cea mai bună jucătoare a partidei

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 18:00

Reclamă
România – Japonia 32-28! Victorie pentru „tricolore! Eliza Buceschi, cea mai bună jucătoare a partidei

România - Japonia LIVE SCORE

Echipa națională de handbal feminin / Profimedia

România – Japonia 32-28! Tricolorele s-au impus în al doilea meci al grupelor principale şi au ajuns la patru puncte, înaintea ultimului meci, cu Polonia. Jucătoarele lui Florentin Pera au dominat în totalitate partida cu Japonia, formaţie care a produs surpriza la acest Mondial şi a învins Danemarca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, „tricolorele” aşteaptă partida pe care Danemarca o va juca cu Polonia, de la ora 21:30. Jucătoarele lui Pera speră la o minune din partea Poloniei, pentru a mai păstra şanse de calificare în sferturi. Luni seară, România întâlneşte Polonia.

România – Japonia LIVE SCORE. Ce șansă mai are echipa națională

Update! România – Japonia 32-28! Eliza Buceschi a fost declarată cea mai bună jucătoare a partidei. 

Min. 59 în România – Japonia 31-28! Tricolorele sunt foarte aproape de victorie.

Min. 55 în România – Japonia 29-26! Jucătoarele lui Florentin Pera s-au distanţat din nou.

Reclamă

Min. 52 în România – Japonia 27-26! Japonia a revenit

Min. 49 în România – Japonia 26-23! Tricolorele au din nou un avantaj de 3 goluri.

Min. 48: Crina Pintea a părăsit terenul accidentată.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 44 în România – Japonia 23-21! Japonezele au revenit la două goluri de tricolore.

Min. 35 în România – Japonia 20-15! Tricolorele au un avantaj de 5 goluri.

Min. 31 în România – Japonia 18-14! România are pentru prima oară un avantaj de patru goluri.

Update: A început repriza secundă, cu România în atac.

Min. 30 în România – Japonia 17-14! Tricolorele au un avantaj de trei goluri la pauză.

Min. 27 în România – Japonia 14-12! Tricolorele sunt în inferioritate numerică, iar Florentin Pera le-a cerut să fie calme pe faza ofensivă în timpul unui timeout.

Min. 23 în România – Japonia 12-10! România conduce la 2 goluri, după un gol din propria jumătate marcat de Bianca Bazaliu.

Reclamă

Min. 15 în România – Japonia 10-7! Tricolorele se distanţează la 3 goluri.

Min. 11 în România – Japonia 7-6! România are un om în plus, dar a ratat şansa de a se distanţa la două goluri, după ratarea lui Laslo de la 7 metri.

Min. 5 în România – Japonia 3-3! Început echilibrat al partidei.

Min. 1: A început meciul dintre România şi Japonia!

Pentru a se califica în sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin, România are nevoie de două victorii, atât în partida cu Japonia, de astăzi, cât și în meciul cu Polonia. De asemenea, naționala din Danemarca nu trebuie să adune mai mult de un punct din ultimele 2 partide.

Astfel, înainte de acest meci, șansele României la calificare sunt foarte mici. Selecționata niponă, adversara de astăzi ale naționalei noastre, sunt într-o formă foarte bună, având în vedere faptul că au învins Danemarca cu scorul de 27 la 26. Acest rezultat a fost, până în momentul de față, cea mai mare surpriză a turneului final.

Ultimul duel direct dintre România și Japonia a avut loc în luna decembrie a anului 2019, tot la un Campionat Mondial. Atunci, niponele s-au impus categoric, cu scorul de 37 la 20.

Totuși, „tricolorele” stau mai bine decât jucătoarele din Japonia la capitolul victorii din meciurile directe. Înaintea meciului de astăzi, România și Japonia s-au mai întâlnit de 7 ori. 5 partide s-au încheiat cu victoria naționalei noastre, una a fost câștigată de nipone, în timp ce un singur meci s-a încheiat la egalitate.

Florentin Pera, prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial. Mesajul selecționerului

Partida dintre Germania și România s-a încheiat cu scorul de 24 la 22 și a reprezentat primul meci al grupei principale de la CM. Duelul dintre cele două selecționate a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

La finalul partidei cu Germania, Florentin Pera s-a arătat dezamăgit de prestația elevelor sale, dar a ținut să menționeze faptul că România a mers la Campionatul Mondial pentru a se lupta „până la capăt”.

„Sunt mulțumit de prima repriză, am jucat bine, o apărare foarte bună, dar în repriza a doua, Germania a fost mai puternică. Nu am jucat la același nivel. În atac, am încercat să schimb ceva, dar Germania a marcat prin flancuri.

În repriza a doua, am ratat prea mult pentru acest nivel. Am avut opt situații unu la unu, cred că au fost momente importante în care puteam rămâne aproape de Germania. Asta e situația, am venit să luptăm până la capăt. Trebuie să câștigăm împotriva Poloniei și a Japoniei”, a spus Florentin Pera, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și