Închide meniul

România – Serbia 37-28! Victorie la scor pentru „tricolore” în primul test adevărat de la Campionatul Mondial!

Dan Roșu Publicat: 3 decembrie 2023, 20:23

Reclamă
România – Serbia 37-28! Victorie la scor pentru „tricolore în primul test adevărat de la Campionatul Mondial!

România - Serbia LIVE TEXT

Crina Pintea, în România - Chile 44-19 - Facebook FR Handbal

România – Serbia 37-28. „Tricolorele” nu au avut nicio emoţie în al doilea meci al Grupei E a Campionatului Mondial, obţinând calificarea în grupele principale cu cel puţin două puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru România urmează duelul cu Danemarca, ce se va disputa în deplasare pentru „tricolore”. Danezele vor evolua acasă, în faţa propriilor fani.

România – Serbia 37-28 LIVE TEXT

Min. 58: România – Serbia e acum 35-27. Victoria „tricolorelor” este deja sigură.

Min. 55: România – Serbia e acum 34-25! Diferenţă de nouă goluri pentru România

Min. 51: România – Serbia e acum 30-23. „Tricolorele” sunt foarte aproape de a obţine o nouă victorie la Campionatul Mondial

Reclamă

Min. 45: România – Serbia e acum 26-21. „Tricolorele” menţin diferenţa de 5 goluri

Min. 35: Buceschi transformă o lovitură de la 7 metri şi conducem din nou cu 5 goluri diferenţă. E 21-16 pentru România

Min. 35: Sârboaicele se apropie. Scorul e 20-16 pentru România

Reclamă 4 / 0/3

Min. 30: Pauză! Scorul e 19-13 pentru România

Min. 25: România – Serbia e acum 19-11

Min. 15: România – Serbia e acum 12-7

Min. 10: România – Serbia e 9-4 acum

Min. 5: Scorul e acum 4-2 pentru România

Min. 3: Aceeaşi Buceschi a marcat şi conducem cu 2-0

Min. 1: România a înscris primul gol al meciului, prin Eliza Buceschi

Reclamă

Min. 1: A început partida!

România a defilat în faţa Chile, 44-19, meci care îi va aduce, cel mai probabil, prezenţa în grupele principale, acolo unde ajung primele trei echipe din fiecare grupă. În ultimul meci, vom întâlni Danemarca, pe 5 decembrie.

România, fără Cristina Neagu

Chiar dacă şi-a reluat antrenamentele, Cristina Neagu are şanse foarte mici să evolueze împotriva Serbiei. Cristina Laslo a explicat cât de greu le este tricolorelor fără interul stânga pe teren.

„Da, pot să spun că am o responsabilitate în plus faţă de celelalte jucătoare şi sper ca împreună cu fetele să ne facem treaba şi să aducem puncte multe.

Cristina este cu noi, ne susţine, dar atâta timp cât nu e 100%, nu poate să evolueze. Noi ne dorim să revină cât mai repede, să fie sănătoasă şi să se poată antrena la capacitate maximă. Starea ei este incertă şi ne dorim să revină cât mai repede şi să fie sănătoasă.

Îmi doresc să ajungem acolo şi cred că echipa României are acest potenţial, să ajungă în sferturile de finală”, a spus Cristina Laslo, citată de fanatik.ro.

Lotul României pentru Campionatul Mondial 2023

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și