Închide meniul

România – Ungaria 24-26. Tricolorele au cedat pe final și au rămas pe ultimul loc în grupă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2020, 17:50

România – Ungaria 24-26. Tricolorele au cedat pe final și au rămas pe ultimul loc în grupă

ProfimediaImages

România - Ungaria, duel de la Campionatul European din Danemarca

  • România - Ungaria 24-26
  • Tricolorele au cedat pe final

România – Ungaria 24-26

Pentru România au marcat Ostase 8 goluri, Neagu 5, Laslo 3, Buceschi 3, Seraficeanu 2, Dincă 1, Popa 1, Iuganu 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot luni, în grupa II, Olanda – Germania, scor 28-27.

După disputele de luni, clasamentul grupei II este: Norvegia 8 puncte, calificată în semifinale, Croaţia 6, Olanda 4, Germania 4, Ungaria 2, România 0.

Reclamă

România va juca ultima partidă din grupa II marţi, cu Olanda. Marţi se joacă şi toate celelalte meciuri în ambele grupe, iar rezultatele vor stabili echipele calificate în semifinale şi pe cele care vor juca pentru clasarea finală pe locurile 5-6. Alte meciuri de clasament final nu se mai dispută.

Min. 60:  FINAL DE MECI! România a pierdut al doilea meci din grupa principală, 24-26 cu Ungaria. 

Reclamă

Min. 39: Ungaria ne-a dat gol în inferioritate numerică și a egalat: 17-17.

Min. 30: România conduce la pauză Ungaria – 14-13

Min. 10: Ungaria conduce cu 6-4. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida. 

Obişnuite să lupte pentru medalii, cele două ţări vecine vor avea miză doar evitarea ruşinii, dar nu putem uita de rivalitatea obişnuită. Ultima întâlnire directă a avut loc la Campionatul Mondial din 2019, din Japonia, atunci când tricolorele s-au impus dramatic, cu 28-27, golul victoriei fiind înscris de Cristina Neagu, de la 7 metri. 

România – Ungaria LIVE SCORE | Declaraţiile Elizei Buceschi

România se află pe ultimul loc în grupa principală II şi mai are de jucat două partide la Europene, în 14 şi 15 decembrie, cu Ungaria, respectiv Olanda.

"Este clar că este un meci între două echipe care nu au îndeplinit ce şi-au propus atunci când au ajuns aici. Va fi un meci dificil şi îmi doresc să arătăm mai bine decât am făcut-o până acum, pentru că, în acest turneu, dacă e să privim lucrurile real, cred că am jucat o repriză cu Polonia şi una cu Norvegia", a spus Eliza Buceschi.

La ultima ediţie a Campionatului European, naţionala României s-a clasat pe locul 4, după 20-24 cu Olanda, în finala mică. Chiar înaintea acestei partide, căpitanul naţionalei tricolore, Cristina Neagu, a suferit o ruptură de ligamente în partida cu Ungaria, ratând lupta pentru medalii la CE.

Meciul dintre România şi Ungaria, din grupa principală a Campionatului European, se va disputa azi, de la ora 21:30, în format LIVE SCORE pe as.ro. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”