Închide meniul

România va debuta la EURO, după două zile de izolare. Au sosit noile rezultate ale testelor de Covid-19. Mesajul ironic al Cristinei Neagu

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 2 decembrie 2020, 18:30

România va debuta la EURO, după două zile de izolare. Au sosit noile rezultate ale testelor de Covid-19. Mesajul ironic al Cristinei Neagu

profimediaimages

Cristina Neagu şi colegele din naţionala de handbal, testate negativ pentru Covid-19

Tricolorele au primit o lovitură înainte de deplasarea în Danemarca. În urma testelor, s-a descoperit că una dintre principalele jucătoare, Crina Pintea, este bolnavă de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este situaţia Laurei Moisă

O altă jucătoare, Laura Moisă, a fost testată pozitiv chiar la intrarea în ţara gazdă a turneului final. Aceasta va fi retestată mâine dimineaţă şi când se vor împlini şapte zile de la momentul izolării. Moisă are nevoie de două rezultate negative pentru a se putea alături celorlalte jucătoare.

Toate testările de astăzi au fost negative, a anunţat Federaţia Română de Handbal. Şi Denisa Dedu a fost inclusă pe această listă, ea fiind colega de cameră a Laurei Moisă. Dedu va relua testarea mâine dimineaţă.

România debutează mâine la Campionatul European împotriva Germaniei

România va debuta la Campionatul European chiar mâine, contra Germania. Denisa Dedu va afla dacă poate evolua chiar în ziua meciului, în funcţie de ora la care primeşte rezultatul.

Reclamă

Echipa României a fost testată două zile la rând, timp în care delagaţia a fost nevoită să rămână în izolare. "48 de ore de carantină", a fost mesajul postat astăzi de Cristina Neagu, pe Instagram. România a avut programat un prim antrenament în Sydbank Arena, din Kolding, abia în această seară.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și