Închide meniul

Selecționerul Spaniei, un car de nervi după golul nebun reușit de Bianca Bazaliu: „A fost noroc! E nemeritat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2022, 9:11

Selecționerul Spaniei, un car de nervi după golul nebun reușit de Bianca Bazaliu: „A fost noroc! E nemeritat!

Selecționerul Spaniei, reacție după golul reușit de Bianca Bazaliu

Selecționerul Spaniei, în timpul unui meci / Profimedia

Selecționerul naționalei feminine de handbal a Spaniei, Jose Ignacio Prades, a oferit prima reacție după golul reușit de Bianca Bazaliu în ultima secundă a confruntării cu România, de la Europeanul de handbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Ignacio Prades consideră că înfrângerea suferită de iberice este nemeritată și spune că România a avut noroc!

Selecționerul Spaniei, reacție după golul reușit de Bianca Bazaliu

„Înfrângerea este total nemeritată, pentru că efortul fetelor a fost foarte mare. Dar așa este sportul și trebuie să învățăm din asta, pentru că face parte din creșterea echipei. Pintea a jucat grozav, la fel și Neagu, ne-au pus mari probleme.

Doar ghinionul și acea picătură de noroc pe care a avut-o România cu acea aruncare ne-au împiedicat să mai realizăm ceva, dar nu le putem învinovăți pe fetele noastre pentru nimic, dimpotrivă, trebuie să le încurajăm să se ridice!”, a spus Jose Ignacio Prades, conform as.com.

Ce a scris presa din Spania despre Bianca Bazaliu

Jurnaliştii de la Marca, Mundo Deportivo şi AS au fost surprinşi de ceea ce a putut face Bazaliu. S-au ferit să critice portarul naţionalei Spaniei, care a fost învins cu o execuţie de la 15 metri.

Reclamă

Mai erau doar câteva secunde, iar România a rezolvat partida în cel mai puţin aşteptat mod, cu o aruncare din bucătărie care i-a dat peste cap mâinile lui Aalla. Abia a văzut mingea venind şi a intrat în poartă, stricând o prestaţie bună a echipei„, au scris cei de la Marca.

Arrojeria a egalat meciul cu 9 secunde înainte de final, cu o altă pătrundere curajoasă. Când părea că cele două echipe aveau să-şi împartă punctele, execuţia de la distanţă a lui Bazaliu a surprins apărarea şi a trecut peste linia porţii. A fost un final crud pentru ‘Guerreras’„, au titrat şi cei de la Mundo Deportivo.

Într-un meci în care a fost egală cu România, Spania a egalat cu 10 secunde înainte de final, dar România a obţinut victoria cu o aruncare de la 16 metri. Spania a fost doborâtă la ultima fază cu o execuţie de la mijlocul terenului. Ghinion? Nu. A fost gestionat greşit finalul de meci„, au reacţionat jurnaliştii de la as.com.

Reclamă 4 / 0/3

Bianca Bazaliu, golul carierei

România avea nevoie de victorie pentru a spera la calificarea în semifinalele Campionatului European. Totul a părut că se va ruina cu 8 secunde înainte de final, când Spania a reuşit să marcheze golul prin care a egalat.

Chiar dacă mai erau doar câteva secunde, România a sperat că poate câştiga un meci pe care l-a controlat în marea majoritate a timpului. Cristina Neagu i-a pasat Biancăi Bazaliu iar aceasta nu a stat pe gânduri şi a aruncat la poartă de la o distanţă uriaşă. Golul o menţine pe România în cursa pentru calificarea în semifinalele de la EURO. „Incredibil! Ce moment!”, au reacţionat cei de la EHF.

Principalele marcatoare pentru România au fost Pintea 7 goluri, Buceschi 6, Neagu 5, iar din echipa Spaniei s-au remarcat Gutierrez şi Gonzalez, cu câte 4 reuşite. În urma rezultatului, România obţine primele 2 puncte în clasamentul grupei II.

Recomandări
  • Selecționerul Spaniei, un car de nervi după golul nebun reușit de Bianca Bazaliu
  • România a învins Spania într-o manieră dramatică

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și