Închide meniul

Situaţie incredibilă în sportul din România! ANAF a scos la licitaţie suprafaţa de joc din Sala Polivalentă din Călăraşi

Reclamă

Publicat: 28 septembrie 2021, 13:19

Situaţie incredibilă în sportul din România! ANAF a scos la licitaţie suprafaţa de joc din Sala Polivalentă din Călăraşi

Parchetul din Sala Polivalenta Ion C. Neagu din Călăraşi, scos la licitaţie

ANAF a scos la licitaţie suprafaţa de joc din Sala Polivalentă din Călă

Asociaţia a intrat în faliment în luna februarie a acestui an, după ce Primăria a „tăiat” finanţarea. Figura cu datorii uriaşe atât la stat, cât şi faţă de jucători. Un sportiv şi-a câştigat, în instanţă, drepturi salariale neplătite în valoare de 700.000 de lei, a anunţat observatorcl.info.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ANAF a scos la licitaţie suprafaţa de joc din Sala Polivalentă din Călăraşi

Preţul de pornire al licitaţiei, pentru suprafaţa de joc, este de 96.241 lei (neimpozabil).

În temeiul prevederilor art. 250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, vă facem cunoscut că în ziua de 27, luna OCTOMBRIE, anul 2021, ora 11,00, în localitatea Călăraşi, str. Eroilor, nr. 6-8, se vor vinde la licitaţie următoarele bunuri mobile, proprietate a debitorului ASOCIATIA HANDBAL CLUB CALARASI 2014, prima licitaţie.

Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare„, se arată în anunţul făcut de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Reclamă

În luna ianuarie a acestui an, AHC Dunărea Călăraşi a decis să se retragă din Liga Zimbrilor. Comisia de Disciplină a FRH a amendat atunci clubul cu 10.000 de lei, având drept de înscriere numai în ultima categorie competiţională.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și