Închide meniul

Veste excelentă pentru România, la Campionatul European! Cum se pot califica „tricolorele” în semifinale, după remiza dintre Olanda și Spania

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 21:57

Veste excelentă pentru România, la Campionatul European! Cum se pot califica „tricolorele în semifinale, după remiza dintre Olanda și Spania

Veste bună pentru naționala României, la Campionatul European de handbal feminin

Veste bună pentru naționala României, la Campionatul European de handbal feminin / Profimedia

Veste excelentă pentru România, la Campionatul European! „Tricolorele” pot sta „la mâna lor” pentru calificarea în semifinale, după ce Olanda și Spania au încheiat la egalitate meciul din această seară, scor 29-29.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe ultimul loc în grupa principală de la Campionatul European de handbal feminin, însă șansele la calificare încă există.

Veste excelentă pentru România, la Campionatul European de handbal feminin

Naționala noastră poate profita de egalul dintre Olanda și Spania. După 4 meciuri disputate la turneul final, tricolorele” se află pe ultimul loc în grupă, cu două puncte.

Dacă liderul Franța va învinge Muntenegru, atunci România va depinde doar de rezultatele sale în lupta pentru calificarea în semifinalele Europeanului.

Dacă Franța va câștiga astăzi, iar „tricolorele” lui Florentin Pera se vor impune în ultimele meciuri, cu Muntenegru și Germania, atunci vor încheia pe locul al doilea în grupă și vor avansa în „careul de ași” de la Campionatul European, luptând în continuare pentru marele trofeu.

Reclamă

În caz de egalitate de puncte, primul criteriu de departajare a echipelor este reprezentat de meciul direct.

România va juca cu Muntenegru pe 15 noiembrie, de la ora 19:00, și cu Germania, pe 16 noiembrie, de la 16:30. Ambele meciuri vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul LIVE din grupa României, la Campionatul European:

Reclamă 4 / 0/3

1. Franța – 4p (2 meciuri)
2. Muntenegru – 4p (2 meciuri)
3. Spania – 3p (4 meciuri)
4. Olanda – 3p (4 meciuri)
5. Germania – 2p (3 meciuri)
6. România – 2p (3 meciuri)

Reacția lui Florentin Pera, după ce România a învins dramatic Spania

Florentin Pera a oferit prima reacţie, după ce România a învins dramatic Spania, la Campionatul European de handbal feminin. Selecţionerul şi-a felicitat jucătoarele, după succesul obţinut în ultimele secunde.

România continuă să spere la calificarea în faza următoare a competiţiei, după ce a învins in extremis Spania. Bianca Bazaliu a marcat golul victoriei, în ultimele secunde ale partidei.

Florentin Pera a rămas cu picioarele pe pământ, după victoria obţinută de România la Campiontul European. Selecţionerul speră ca şi în partidele viitoare sportivele să menţină acelaşi ritm. Totodată, Pera a avut un mesaj special şi pentru suporteri, care şi-au manifestat susţinerea pentru românce pe parcursul întregului turneu final.

„Victoria cu Spania reprezintă un rezultat important pentru România, aspect ce generează încredere echipei în vederea următoarelor meciuri. Îmi felicit fetele pentru faptul că nu au cedat și au crezut în victorie până în ultima secundă, totodată vreau să mulțumesc suporterilor care ne-au susținut și ne dorim să le oferim în continuare motive de bucurie.

Trebuie să rămânem echilibrați și concentrați pentru următorul meci, să jucăm cu inima pentru suporterii echipei naționale în meciul cu Muntenegru. Mă bucură atitudinea, angajamentul echipei și faptul că avem sportive care se pot lupta la cel mai înalt nivel. Acest rezultat confirmă atmosfera pozitivă din cadrul lotului, lucru care îmi conferă încredere absolută în potențialul acestei echipe”, a declarat Florentin Pera, citat de Digi Sport.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și