Închide meniul

Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor! Dispute dramatice în Final Four

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 20:45

Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor! Dispute dramatice în Final Four

Vipers - Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor!

Jucătoarele lui Vipers se bucură după calificarea în finala Ligii Campionilor / Profimedia Images

Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor! Gyor – Vipers s-a încheiat 35-37, în timp ce Ferencvaros – Esjberg s-a încheiat 30-29.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia norvegiană s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Ferencvaros dispută pentru prima oară finala Ligii Campionilor în formatul Final Four. Vipers a câştigat trofeul în ultimele două sezoane de Liga Campionilor.

Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor!

La pauză scorul a fost 18-23 şi părea că norvegiencele nu vor avea emoţii pentru calificarea în finală.

Finalul partidei a fost unul dramatic. În minutul 29 al celei de a doua reprize Vipers mai avea doar un gol avans.

Anna Viahireva a marcat golul calificării la ultima fază.

Reclamă

Ferencvaros – Esjberg 30-29. Calificare decisă în ultima secundă

Vipers va juca în finala Ligii Campionilor cu Ferencvaros. Echipa maghiară s-a calificat în finală cu un gol marcat în ultima secundă de Bolk.

În sferturile de finală, Ferencvaros a obţinut o victorie incredibilă contra echipei Metz.

Ferencvaros a fost învinsă cu 32-26 în tur, dar a reuşit să întoarcă uluitor soarta calificării în retur. Echipa maghiară a câştigat cu 33-26 şi s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Calificarea în Final Four este un premiu pe care îl merităm pentru că am muncit din greu şi am dat totul de fiecare dată. Am vrut să obţinem această calificare, să jucăm în Final Four şi iată-ne aici, în sfârşit”, a declarat Gabor Elek, antrenorul lui Ferencvaros pentru EHF.

Cristina Neagu, criză de nervi după CSM Bucureşti – Esbjerg 31-33: „A fost furt pe faţă! Este a doua mare hoţie pe care o trăiesc!”

Cristina Neagu a făcut o adevărată criză de nervi după CSM Bucureşti – Esbjerg 31-33. Neagu a lansat un atac fără precedent la adresa arbitrilor.

Neagu a fost extrem de nervoasă după eliminarea echipei sale în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Normal că suntem supărate şi dezamăgite pentru că am simţit că putem să ne calificăm. E greu să joci 7 contra 9 timp de 60 de minute şi, în special, în repriza a doua a fost furt pe faţă. Să spună toată lumea că suntem români şi că dăm în arbitraj. Să spună fiecare ce vrea, eu spun ce am simţit şi cred că şi cei 5.000 de oameni au simţit. În repriza a doua s-a tras pe faţă cu echipa din Danemarca.

Nu spun că nu e o echipă bună, e o echipă foarte bună. Arbitrajul a fost într-o singură direcţie. Am încercat să stau de vorbă cu arbitrii, efectiv nu mă băgau în seamă. Nu poţi să te lupţi cu sistemul, este a doua mare hoţie pe care o trăiesc după Campionatul European împotriva Muntenegrului. Cred că este o victorie nemeritată şi o calificare nemeritată a echipei din Danemarca. Să dai cartonaş roşu unei jucătoare care ridică braţele şi lasă adversara să arunce la poartă, este de neconceput. E clar suntem prea mici. Să trăieşti aceste lucruri pe teren propriu este de nedescris. M-am săturat ca alţii să decidă pe munca mea, să te fure pe faţă şi să te simţi ca un rahat după meci. Dacă am fi jucat 3 săptămâni, era la fel. Aşa mă simt eu aşa. Le-am spus că ei sunt jucătorii meciului, nu jucătoarea de la Esjberg. Nici nu mă băgau în seamă, cărţile erau făcute de la început”, a spus Cristina Neagu la finalul partidei cu Esbjerg.

Recomandări
  • Gyor – Vipers 35-37, Ferencvaros – Esjberg 30-29
  • Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și