Închide meniul

Vipers – Rapid 40-31, în returul din „sferturile” Ligii Campionilor! Giuleștencele au ratat calificarea în Final Four

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 18:37

Reclamă
Vipers – Rapid 40-31, în returul din sferturile” Ligii Campionilor! Giuleștencele au ratat calificarea în Final Four

Vipers - Rapid 40-31, în returul din „sferturile” Ligii Campionilor

foto: Profimedia

Vipers – Rapid 40-31, în returul din „sferturile” Ligii Campionilor! Giuleștencele au ratat calificarea în Final Four, după ce și la București pierduseră, scor 25-31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Vipers Kristiansand, echipă din Norvegie, s-a calificat în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Vipers – Rapid 40-31, în returul din „sferturile” Ligii Campionilor! Giuleștencele au ratat calificarea în Final Four

Principalele marcatoare ale partidei au fost Grozav 7 goluri, Buceschi 6, Ostase 6, pentru Rapid, respectiv Andersen 7, pentru Vipers.

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat în faza play-off echipa Krim Ljubljana (24-29 şi 30-24).

Tot în sferturile de finală va juca, duminică, dar pe teren propriu, vicecampioana CSM Bucureşti, calificată direct în această fază. CSM a fost învinsă în tur, în deplasare, de Team Esbjerg, cu scorul de 32-28.

Reclamă

În celelalte două partide retur din sferturi se vor duela Metz Handball – FTC Budapesta (32-26 în tur) şi Gyor – Odense Handbold (29-27).

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie. Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, anunță news.ro.

Ce declara Kim Rasmussen, după meciul tur

„Am greșit mult astăzi, da, statisticile o arată. Știam dinainte că orice mică greșeală pe care o facem ne va costa contra lui Vipers. Ne-au dat o lecție bună astăzi despre concentrare, nu că fetele noastre nu au fost concentrate, dar ele au avut mare grijă de minge.

Reclamă 4 / 0/3

Puteam să fim mai buni, dar a fost foarte greu de la început, am fost tot timpul în urmărirea lor. Devine frustrant acest lucru. Fetele au încercat, dar am primit o lecție bună.

Nu sunt deloc mulțumit, trebuie să îmbunătățim unele lucruri, am vorbit despre asta, am lucrat asta, trebuie să avem mai multă grijă de minge, trebuie să avem mai multă grijă la emoțiile noastre.

Să sperăm că vom face pași mici, iar săptămâna viitoare să se vadă o diferență, pentru că obiectivul nostru este să câștigăm meciul. Cred că e loc de progres. Vipers joacă la fel de trei ani, dar noi putem să ne îmbunătățim.

Întotdeauna se poate în sport, orice este posibil aici. În handbal, patru goluri pot fi recuperate în trei minute. Dar trebuie să ne îmbunătățim față de azi, să mergem acolo cu altă atitudine, obiectivul nostru este să câștigăm, dar nu îmi aduc aminte ultima dată când ele au pierdut acasă, deci va fi o provocare”, a declarat Kim Rasmussen.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și