Închide meniul

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, calificare memorabilă în finala la C2 500! Luptă pentru medalii în AntenaPLAY (duminică, 12:59)

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2023, 17:36

Reclamă
Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, calificare memorabilă în finala la C2 500! Luptă pentru medalii în AntenaPLAY (duminică, 12:59)

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, calificare memorabilă în finala la C2 500

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, la finalul unei probe / Agerpres

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au obţinut o calificare memorabilă în finala la C2 500, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg. Românii au reuşit să câştige in extremis cea de-a treia semifinală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sprincean şi Nuţă au avut un start spectaculos de cursă şi au fost primii după 250 de metri, urmaţi de echipajele din Cehia şi Italia. Aveau o jumătate de secundă avans faţă de fraţii Fuksa.

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, calificare memorabilă în finala la C2 500

În cele din urmă, campionii noştri au reuşit să ajungă primii la linia de sosire şi să obţină biletele pentru finala care va fi duminică, de la ora 12:59, în direct în AntenaPLAY.

Iniţial, românii au fost trecuţi pe grafică cu al doilea timp, după cehii Martin şi Petr Fuksa. Ar fi fost la cinci miimi de secundă în spatele rivalilor. Totuşi, după actualizarea oficială, Ilie şi Oleg au fost consideraţi câştigători. Au încheiat cu 01:39.306 şi au fost cu 3 miimi de secundă mai rapizi decât marii lor rivali!

Reclamă

În finala A s-au calificat şi italienii Gabriele Casadei şi Carlo Tacchini (01:39.749). Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au acces în ultimul act cu al doilea cel mai bun timp. Dintre cele trei semifinale, cei mai rapizi au fost spaniolii Cayetano Garcia şi Pablo Martinez, cu 01:38.894.

Aici poți vedea cursele românilor de la CM kaiac-canoe — https://campionatele-mondiale-de-kaiac-canoe.as.ro/

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, bronz la 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au obţinut, dramatic, medalia de bronz în finala de 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Finala la C2 1000 de la Campionatele Mondiale de la Duisburg a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă s-au clasat în spatele câştigătorilor din Italia, pe 2 a fost Germania, dar performanţa românilor a fost absolut uluitoare. Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au obţinut dramatic medalia de bronz, echipajul spaniol venind foarte puternic din spate pe ultimii metri. Primul loc a fost ocupat de Daniele Santini şi Nicolae Crăciun (canotor de origine moldoveană), locul doi a fost ocupat de germanii Moritz Adam şi Nico Pickert, iar pe 3 s-au clasat românii noştri, Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și