Închide meniul
UPDATE

Valeria Virijak şi Oleksandr Komiahin au ratat calificarea în finala la C2 500m, de la Campionatele Mondiale!

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 august 2023, 18:02

Reclamă
Valeria Virijak şi Oleksandr Komiahin au ratat calificarea în finala la C2 500m, de la Campionatele Mondiale!

Tania Virijac şi Oleksandr Komiahin, în semifinale la C2 500

Tania Virijac şi Oleksandr Komiahin / Instagram

Programul românilor în a patra zi de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, competiţie ce se vede în perioada 25 – 26 august în AntenaPLAY. Ilie Sprincean şi Oleg Nuță vor lupta pentru aur în finala de la C2 1000 de metri, pentru ca mai apoi Cătălin Chirilă va încerca să îşi apere titlul mondial la C1- 1000 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Sprincean şi Oleg Nuță vor încerca să aducă prima medalie a zilei pentru România. Cei doi vor concura în finala de la 1000 metri, în proba de canoe dublu. Finala e programată la ora 12:14 şi va fi exclusiv în AntenaPLAY.

Programul românilor în a patra zi de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Update: Valeria Virijak şi Oleksandr Komiahin, pe locul 6 în semifinale! Au ratat calificarea în ultimul act.

Update: Românii sunt pe locul 5 după primii 250 de metri!

Reclamă

Update: Începe semifinala în care sunt la start Valeria Virijak şi Oleksandr Komiahin!

Update: În scurt timp începe semifinala de la C2 x 500, în care vor lua startul românii Valeria Virijak şi Oleksandr Komiahin! Dacă vor reuşi să obţină calificarea, se vor lupta pentru un loc pe podium duminică, de la ora 13:29, LIVE în AntenaPLAY!

Update: Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă sunt în finală! Au încheiat cursa din semifinale pe primul loc. Chiar dacă iniţial, pe grafica oficială, a apărut că românii s-au clasat pe locul 2, după actualizarea oficială Sprincean şi Nuţă i-au depăşit pe cehii Martin Fuksa şi Petr Martin cu 3 miimi de secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Update: A început finala românilor Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, la C2 500!

  • Aici poți vedea cursele românilor de la CM kaiac-canoe — https://campionatele-mondiale-de-kaiac-canoe.as.ro/

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au câştigat cea de a doua semifinală, cu timpul de 03:37.183. Băieţii noştri au condus de la început până la final, devansându-i pe polonezii Kacper Damian Sieradzan şi Adrian Klos, care au încheiat cursa cu timpul 03:38.527.

Spectacolul şi emoţiile continuă în AntenaPLAY cu finala de la 1000 de metri canoe simplu. După ce a devenit campion mondial la canoe simplu – 500 metri, Cătălin Chirilă va încerca să îşi apere titlul mondial în proba sa favorită. Finala la canoe simplu – 1000 m va începe la 13:01 şi va fi exclusiv în AntenaPLAY.

În finala de la 1000 de metri, programată sâmbătă, de la ora 13:01, Cătălin Chirilă va lua startul tot de la linia a cincea, şi se va lupta pentru cea mai strălucitoare medalie cu Pavlo Altukhov, Sebastian Brendel, Wiktor Glazunow, Martin Fuksa, Balazs Adolf, Queroz Giumaraes, Serghei Tarnovschi şi Connor Fitzpatrick.

Vor fi emoţii şi în semifinalele probei de canoe dublu – 500 de metri, acolo unde Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă forţează calificarea în marea finală, la ora 16:56. Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă s-au calificat şi în semifinale la C2 500 de metri. Ei au avut al treilea timp din toate cele cinci serii.

De asemenea, Valeria Virijak şi Oleksandr Komiahin vor lupta pentru marea finală la C2 – 500 de metri de la ora 18:00. Reprezentanţii României au obţinut al şaselea timp din Seria 1 a probei C2 500, la care au participat pe culoarul 3. Primele 3 locuri au mers direct în finală, în timp ce ocupanţii poziţiilor 4-7 au acces în semifinale.

Reclamă

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și