Închide meniul
VIDEO

Imagini emoţionante cu Valentin Iancu, în momentul în care a primit medalia de argint la Campionatele Europene de haltere

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2024, 22:31 / Actualizat: 14 februarie 2024, 21:16

Reclamă
Imagini emoţionante cu Valentin Iancu, în momentul în care a primit medalia de argint la Campionatele Europene de haltere

Imagini emoţionante cu Valentin Iancu, în momentul în care a primit medalia de argint la Campionatele Europene de haltere

Captură AntenaPLAY

Imagini emoţionante cu Valentin Iancu, în momentul în care a primit medalia de argint la Campionatele Europene de haltere. Sportivul din România a reuşit o performanţă fantastică la stilul aruncat, la categoria 61 de kilograme. Campionatele Europene de haltere sunt exclusiv în AntenaPLAY, până pe 20 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Ionadi Iancu a avut un început ezitant la stilul smuls, acolo unde s-a clasat pe locul 8. Românul a luptat admirabil la stilul aruncat pentru visul său de a obţine o medalie.

Imagini emoţionante cu Valentin Iancu, în momentul în care a primit medalia de argint la Campionatele Europene de haltere

Iar românul a reuşit să termine pe locul al doilea după ce a reuşit să ridice haltera de 154 de kilograme. După ce a reuşit încercarea, Valentin Iancu a avut o explozie de bucurie.

Vezi cum a reuşit Valentin Iancu să ridice haltera de 154 de kilograme

Sportivul român a fost extrem de emoţionat şi când a primit medalia de argint. Aceasta e 5 -a medalie a României până acum la Campionatele Europene de haltere.
Video cu momentul în care Valentin Iancu a primit medalia de argint
Mădălina Miron a câştigat medalia de bronz la categoria 45 de kilograme, la stilul smuls. Starul Europeanului de până acum este Mihaela Cambei, care a reuşit să câştige 3 medalii de aur la categoria 49 de kilograme.

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uriaşă! A fost desemnată sportiva anului 2023 în Europa, la haltere

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uriaşă şi a fost desemnată sportiva anului 2023. În prima zi a Campionatelor Europene de haltere, Mihaela Cambei a cucerit nu mai puţin de trei medalii de aur. Competiţia va fi transmisă în AntenaPLAY până pe 20 februarie.
Federaţia Română de haltere a făcut anunţul despre Mihaela Cambei. Românca a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului 2023, alături de multiplul campion olimpic, Lasha Talakhadze.

La Campionetele Europene care se desfăşoară în această perioadă la Sofia, Mihaela Cambei şi-a doborât propriul record european, fiind cea mai bine clasată sportivă a României în clasamentul de Calificare Olimpică.

Reclamă

„Ce zi pentru Mihaela CAMBEI…

Sportiva noastra fost declarata “Cea mai bună sportivă a anului 2023”, alaturi de multiplul campion european, mondial si Olimpic, Lasha TALAKHADZE, din Georgia!

Cambei a revenit pe podiumul din Arena Sofia dupa mai putin de o ora de la ceremonia de premiere a competitiei probei olimpice 49 Kg, unde si-a asigurat cele trei titluri continentale de seniori si si-a doborat recordul European de la total stabilit la Europenele din 2023!

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela, care este cea mai bine clasata sportiva din Europa in clasamentul de Calificare Olimpica (locul 5, la doar 1 Kg de locurile 2, 3 si 4), a fost urmata de Kamila KONOTOP din Ucraina si Emily CAMPBELL din Marea Britanie, dintr-un total de zece sportive nominalizate.

La baieti, Lasha a fost urmat de Karlos NASAR din Bulgaria si de Ritvars SUHAREVS din Letonia. Procesul de selectie si vot a fost realizat de European Weightlifting Federation in parteneriat cu Asociatia Presei Sportive din Europa AIPS Europe.

Premiul i-a fost inmanat Mihaelei de catre Nayden TODOROV, presedintele Asociatiei Presei Sportive din Bulgaria si membru in Comitetul Executiv AIPS Europe.

Felicitari Mihaela si mult success in continuare”, a transmis Federaţia Română de haltere.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai Vezi toate știrile
Citește și