Închide meniul

Imagini spectaculoase cu Bernadette Szocs, înainte de Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023. Competiţia, în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2023, 10:57

Reclamă
Imagini spectaculoase cu Bernadette Szocs, înainte de Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023. Competiţia, în AntenaPLAY

Imagini spectaculoase cu Bernadette Szocs

Bernadette Szocs, în timpul unui interviu / Colaj Facebook

Au apărut imagini spectaculoase cu Bernadette Szocs, înainte de Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023. Românca este pregătită să ia startul în competiţia care se va desfăşura în perioada 15-17 decembrie, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bernie” este pe locul 12 mondial, într-o ierarhie în care 6 dintre primele 7 sportive sunt din China. Szocs a reuşit câteva victorii de răsunet în 2023, în faţa asiaticelor, care domină acest sport. E gata să producă surpriza şi împotriva locului 6 mondial, Chen Xingtong. Confruntarea va fi vineri, de la ora 11:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Imagini spectaculoase cu Bernadette Szocs

Starul României s-a descătuşat în momentul în care a aflat că a obţinut calificarea. A oferit un interviu cu zâmbetul pe buze.

Sunt foarte fericită pentru că este celălalt vis al meu, care s-a îndeplinit. Este un sentiment foarte plăcut şi sunt mândră că sunt în TOP 16 mondial. Următorul vis este să ajung între primele 5 din lume, nu este departe. Lupt pentru ca visele mele să devină realitate: Jocurile Olimpice şi TOP 5 mondial!„, a declarat Szocs.

Reclamă
Reclamă 4

Aflată la Nagoya, Bernadette a vizitat oraşul alături de celelalte jucătoare care vor participa la Turneul Campioanelor. Au făcut poze de grup.

Pentru Bernadette Szocs, anul 2023 a fost cel mai bun an al carierei. A câştigat medalia de aur la Jocurile Europene, a bătut-o pe campioana olimpică de la Tokyo, iar cu echipa României a ajuns încă o dată în finala EURO. Turneul Campioanelor la tenis de masa 2023 de la Nagoya va fi un adevărat test pentru frumoasă româncă.

Reclamă

Lista completă a participantelor la WTT Finals Women 2023 în ordinea locului ocupat în clasamentul mondial

1. Sun Yingsha
2. Wang Manyu
3. Chen Meng
4. Wamg Yidi
5. Hina Hayata
6. Chen Xingtong
7. Qian Tianyi
8. Shin Yubin
9. Ying Han
10. Mima Ito
11. Adriana Diaz
12. Bernadette Szocs
13. Xiaoxin Yang
14. Miwa Harimoto
15. Joo Cheonhui
16. Zhang Rui

Bernadette Szocs, „superstarul României”, participă la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023

Site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale a prezentat-o pe campioana noastră, una dintre cele mai bune din Europa. Ea va debuta la o ediţie a Turneului Campioanelor împotriva sportivei de pe locul 6, Chen Xingtong

Superstarul României, Bernie Szocs, a furat showul în ultimele 2 luni, când a obţinut nişte victorii extrem de importante. Cea mai mare victorie a venit la WTT Champions Frankfurt, ci Chen Meng, un succes care i-a adus calificarea la competiţia de la Nagoya.

Chiar dacă nu a câştigat niciun titlu în 2023, ea a demonstrat că are jocul necesar să bată orice jucătoare prezentă la Turneul Campioanelor”, se arată pe site-ul oficial worldtabletennis.com.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și