Închide meniul
Video

Imnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 16:48

Reclamă

Imnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu "tricolorii" la Bolzano

Jucătorii României, după victoria cu Ungaria / Antena Sport

Imnul României răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei, în meciul al treilea al „tricolorilor” de la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă, Divizia 1, Grupa A. România s-a impus cu 2-1 în faţa Ungariei, golul victoriei fiind marcat cu 50 de secunde înainte de final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două goluri ale României au fost marcate de Peter Balazs şi Otto Sandor Szekely, în meciul care a fost transmis LIVE în AntenaPLAY. Acesta este primul succes al „tricolorilor” de la actuala ediţie a Campionatului Mondial de Hochei pe Gheaţă, Divizia 1, Grupa A.

Imnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano

Imediat după ce partida s-a încheiat, „tricolorii” au sărbătorit succesul alături de fani. Echipa naţională a României de hochei pe gheaţă a avut parte de o susţinere numeroasă la Bolzano, atât la meciul cu Ungaria, cât şi la precedentele partide cu Italia şi Slovenia. Totul s-a încheiat cu imnul României care s-a auzit în arena din Italia.

După trei meciuri, România se află pe locul 5, cu 3 puncte, deasupra Japoniei, echipă care are un singur punct, dar are două meciuri disputate. Japonia joacă miercuri, de la ora 17:00, cu Coreea de Sud. În precedentele două jocuri, „tricolorii” au pierdut cu acelaşi scor, 1-6.

România mai are de disputat două meciuri la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă de la Bolzano. Vineri, de la ora 13:30, România joacă împotriva Coreei de Sud, în timp ce sâmbătă, de la aceeaşi oră, „tricolorii” joacă împotriva Japoniei în ultimul meci din Italia.

Reclamă

Lotul României pentru Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A

Portari: Adorján Attila – SC Miercurea Ciuc, Mag Örs-Dávid – ACSH Gheorgheni, Tőke Zoltán-László – CSM Corona Brașov.

Fundași: Bors Huba-Ferenc – CSM Corona Brașov, Ferencz-Csibi Róbert – SC Miercurea Ciuc, Györfy Tihamér – ACSH Gheorgheni, Imre Patrik – ACSH Gheorgheni, Láday Tamás – SC Miercurea Ciuc, Matias Haaranen – ACSH Gheorgheni, Salló Alpár – SC Miercurea Ciuc.

Atacanți: Albert Zagidullin – CSM Corona Brașov, Yevgeni Skachkov – SC Miercurea Ciuc, Fodor Csanád – SC Miercurea Ciuc, Gajdó Balázs – CSM Corona Brașov, Kovács Mátyás – CSM Corona Brașov, Molnár Zoltán – CSHC Fenestela 68, Molnár Zsombor – CSHC Fenestela 68, Péter Balázs-Szabolcs – SC Miercurea Ciuc, Részegh Tamás – SC Miercurea Ciuc, Roberto Gliga – CSM Corona Brașov, Rokaly Norbert – SC Miercurea Ciuc, Rokaly Szilárd – SC Miercurea Ciuc, Sándor-Székely Ottó – ACSH Gheorgheni.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 3-1 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și