Închide meniul
VIDEO

România – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2024, 13:13 / Actualizat: 1 mai 2024, 16:01

Reclamă
România – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY

România - Ungaria 2-1

România - Ungaria 2-1

Ungaria – România a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. „Tricolorii” au obţinut o victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce în primele două meciuri, jucătorii naţionalei au pierdut cu acelaşi scor, 6-1, împotriva Italiei şi Sloveniei, România a reuşit surpriza şi a învins-o pe Ungaria cu 2-1.

Ungaria – România 1-2! Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, a fost în AntenaPLAY

Final! România – Ungaria 2-1! „Tricolorii” au obţinut un succes uriaş la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, Grupa A! Urmează duelul cu Coreea de Sud, care se va disputa mâine, de la ora 13:30.

Update: România – Ungaria 2-1! Sandor Szekely a marcat! „Tricolorii” sunt din nou în avantaj!

Update: România – Ungaria 1-1! Maghiarii au reuşit să egaleze, după reuşita lui Janos Hari.

Reclamă

Update: România – Ungaria 1-0! Peter Balazs a dat lovitura pentru „tricolori” şi a deschis scorul!

Update: S-a încheiat şi repriza secundă şi scorul este tot de 0-0, România având o prestaţie bună în faţa Ungariei.

Update: A început repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Update: România este la egalitate cu Ungaria, scor 0-0, după prima repriză de joc. „Tricolorii” rezistă formidabil în faţa Ungariei.

Update 13:30: A început duelul dintre Ungaria şi România!

În meciul cu Slovenia, „tricolorii” au deschis scorul, dar în cele din urmă au trebuit să se recunoască învinşi. Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, e transmis în direct în AntenaPLAY.

În afară de meciul cu Ungaria, care va fi LIVE în AntenaPLAY miercuri, 1 mai, „tricolorii” mai au de jucat împotriva Coreei de Sud şi Japoniei.

Programul complet al României la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A

Lotul României pentru Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A

Portari: Adorján Attila – SC Miercurea Ciuc, Mag Örs-Dávid – ACSH Gheorgheni, Tőke Zoltán-László – CSM Corona Brașov.

Fundași: Bors Huba-Ferenc – CSM Corona Brașov, Ferencz-Csibi Róbert – SC Miercurea Ciuc, Györfy Tihamér – ACSH Gheorgheni, Imre Patrik – ACSH Gheorgheni, Láday Tamás – SC Miercurea Ciuc, Matias Haaranen – ACSH Gheorgheni, Salló Alpár – SC Miercurea Ciuc.

Atacanți: Albert Zagidullin – CSM Corona Brașov, Yevgeni Skachkov – SC Miercurea Ciuc, Fodor Csanád – SC Miercurea Ciuc, Gajdó Balázs – CSM Corona Brașov, Kovács Mátyás – CSM Corona Brașov, Molnár Zoltán – CSHC Fenestela 68, Molnár Zsombor – CSHC Fenestela 68, Péter Balázs-Szabolcs – SC Miercurea Ciuc, Részegh Tamás – SC Miercurea Ciuc, Roberto Gliga – CSM Corona Brașov, Rokaly Norbert – SC Miercurea Ciuc, Rokaly Szilárd – SC Miercurea Ciuc, Sándor-Székely Ottó – ACSH Gheorgheni.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și