Închide meniul

Încă un contract semnat de David Popovici! Ce nume uriaș a atras puștiul de 17 ani. „Este important să mă pot baza pe un partener puternic!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 decembrie 2021, 20:39

Încă un contract semnat de David Popovici! Ce nume uriaș a atras puștiul de 17 ani. „Este important să mă pot baza pe un partener puternic!

David Popovici a încântat pe toată lumea

Profimediaimages

„Sunt încântat să anunţ că acum sunt un sportiv Arena. Simt că este foarte important pentru mine să mă pot baza pe un partener puternic ori de câte ori este nevoie. Având Arena de partea mea, îmi permite să mă concentrez asupra obiectivelor mele, ştiind că am cele mai bune echipamente disponibile”, a spus Popovici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a semnat un nou contract

„Suntem, evident, foarte încântaţi că David se va alătura echipei noastre de elită. Pentru un tânăr de 17 ani, face lucruri de care campionii de astăzi nu se apropiau, aşa că suntem încântaţi să facem parte din grupul de sprijin care îl va ajuta cu atenţie să crească, astfel încât să se maturizeze în ritmul potrivit pentru deplina realizare a talentul său unic. Semnarea contractului cu el se bazează pe colaborarea pozitivă pe care o avem deja cu Federaţia Română de Nataţie şi aşteptăm cu nerăbdare să-i sprijinim pe el şi pe compatrioţii lui la succese mai mari în bazin şi să valorificăm acest succes pentru a promova în continuare înotul ca un stil de viaţă pozitiv în ţările europene partenere”, a declarat, la rândul său, directorul general adjunct al Arena, Giuseppe Musciacchio.

Înfiinţată în 1973 de Horst Dassler, fiul lui Adi Dassler, fondatorul Adidas, Arena are sediul în Italia. Printre marii sportivi care au îmbărcat echipamentul Arena se numără campionii olimpici Mark Spitz, Novella Calligaris, Shirley Frances Babashoff, Klaus Dibiasi, Ulrika Knape şi Alexander Popov.

David Popovici, „puștiul minune” al natației românești

Dublu campion european de juniori şi campion european de seniori în bazin scurt, David Popovici a câştigat recent Premiul Piotr Nurowski, el fiind votat de cele 50 de Comitete Olimpice Naţionale din Europa „cel mai bun tânăr sportiv european pentru sporturile de vară” din 2021.

În acest an, el a reuşit să doboare două recorduri mondiale de juniori la 100 şi 200 m liber şi să obţină medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt pentru seniori, de la Kazan. În vară, la Jocurile Olimpice 2020, la aceeași probă de 200 de metri liber, Popovici a terminat pe locul 4. A fost finalist și în proba de 100 metri liber, dar a terminat pe locul 7.

Reclamă

În acest an, Popovici a fost autorul unui transfer de necrezut. A venit la Dinamo chiar de la rivala CSA Steaua. El este curtat de colegii importante din Statele Unite ale Americii, dar pentru moment preferă să continue pregătirea în țară

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și