Închide meniul
Video

Încăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 20:13

Reclamă

Încăierare generală la Slovacia - Germania!

Încăierare Slovacia - Germania / AntenaPLAY

A avut loc o încăierare generală la meciul dintre Slovacia și Germania, de la Campionatul Mondial de hochei! Finalul duelului din Cehia a fost unul tensionat și nu a fost lipsit de incidente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Slovacia și Germania s-a încheiat cu scorul de 4-6. Spectacolul de la Campionatul Mondial de hochei se vede LIVE în AntenaPLAY.

Încăierare generală la Slovacia – Germania!

Spiritele s-au încins la ultima fază a duelului dintre Slovacia și Germania. Mai exact, la scorul de 6-4 în favoarea Germaniei, naționala Slovaciei a pornit pe un ultim atac, în speranța de a reduce diferența.

Totul s-a încheiat cu un puc trimis în zona portarului, care a fost lovit de un adversar. De acolo a pornit o adevărată încăierare generală, în care jucătorii Slovaciei și cei a Germaniei s-au întrecut în manevre de wresling, direct pe gheață!

Germania a obținut prima victorie din Grupa B a Campionatului Mondial de hochei, după 6-4 cu Slovacia. Din această grupă mai fac parte Franța, Letonia, Suedia, Kazakhstan, Polonia și Statele Unite ale Americii.

Reclamă

Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi”

Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari. Polonia a revenit după 22 de ani în elita hocheiului mondial. Polonezii se vor duela cu cele mai tari naţionale ale lumii la turneul din Cehia.

„Febra hocheiului revine în Polonia”. Aşa a început materialul celor de la IIHF despre Polonia, echipă care a revenit în Grupa Mondială după o pauză de 22 de ani. Selecţionerul slovac Robert Kalaber a readus entuziasmul, odată cu cele două promovări succesive. Mai întâi, Polonia a promovat în Divizia IA în 2022, după care a urmat promovarea în Grupa Mondială.

Krystian Dzuinski, căpitanul polonezilor, ajuns la 35 de ani, a luat parte la această călătorie. Înaintea turneului din Cehia, el a vorbit despre obiectivul echipei, acela de a rămâne în Grupa Mondială:

Reclamă 4 / 0/3

„Oamenii ne acordă mai multă atenţie. Au venit şi mai mulţi sponsori la federaţie. După numai un an, totul arată mai bine, dar trebuie să rămânem încă un an, apoi încă un an. Asta ar da şansa tinerilor noştri să joace în campionate mai puterice”, a spus Dzuinski.

Portarul polonezilor, John Murray, este născut în Statele Unite, dar activează în Polonia de 10 ani. La fel ca Dzuinski, el vede schimbările din hocheiul polonez, dar este conştient că echipa sa va avea o misiune dificilă la turneul organizat de Praga şi Ostrava:

„Nu putem spune că jucăm spectaculos, dar suntem ambiţioşi. Aşteptăm scânteia. În acest moment este vorba despre proces, nu despre rezultate. Suntem destul de realişti. Vrem să facem suficient pentru a ne menţine în Grupa Mondială. Ştim că ne trebuie puncte cu echipe precum Kazahstan sau Franţa. Poate câteva puncte şi cu alte echipe”, a spus şi Murray.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” Vezi toate știrile
Citește și