Închide meniul

Ioana Miron a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de juniori de haltere la stilul aruncat

Publicat: 19 septembrie 2024, 20:16

Reclamă
Ioana Miron a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de juniori de haltere la stilul aruncat

Ioana Miron a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de juniori de haltere la stilul aruncat

Ioana Miron a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de juniori de haltere la stilul aruncat. Performanţă fabuloasă pentru a sportivei legitimate la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana a reuşit să ridice numai puţin de 88 de kilograme la stilul aruncat, performanţă care i-a adus medalia de aur. Ioana Miron a câştigat şi medalia de bronz la total. La stilul smuls, Ioana a terminat pe locul 6, cu 66 de kilograme ridicate.

Ioana Miron a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de juniori de haltere la stilul aruncat

„Prima zi de concurs… 🥇 🥉 AUR si BRONZ pentru MIRON Ioana Madalina la Campionatele Mondiale de Juniori I de la Leon.  Sportiva legitimata la CSA Steaua Bucuresti si componenta a Lotului National de Juniori si Tineret este campioana mondiala de Juniori la stilul aruncat cu 88 Kg, medaliata cu bronz, la total, cu 154 Kg, iar, la stilul smuls, a incheiat pe locul 6, cu 66 Kg, nereusind ultima incercare la 69 Kg, in limitele categoriei 45 Kg. Felicitari si mult succes in continuare, Ioana„, a anunţat Federaţia Română de haltere.

România participă cu 7 sportivi (3 fete si 4 băieţi) la Campionatele Mondiale de Juniori I de la Leon. Este vorba de Ioana Miron, Estefania Dobre, Anca Grosu, Tiberiu Donose, Mihăiţă Tănăsoiu, Nicu Vîlcu si Darius Tătaru sunt tricolorii care vor evolua la competiţia din Spania, în intervalul 19 – 25 septembrie.

O surpriză de proporţii pentru Mihaela Cambei a venit la Oneşti, acolo unde toată lumea a fost impresionată de medalia de argint cucerită de halterofila noastră la Jocurile Olimpice 2024. Pe lângă 100.000 de euro primiţi de la statul român şi maşina de lux pe care i-a făcut-o cadou Ion Ţiriac, Mihaela mai are parte de un moment special, în Oneşti. A primit un abonament nelimitat pentru orice cafea la un lanţ cunoscut de cofee shop-uri din Oneşti.

Reclamă
Reclamă

„Dragă Mihaela, n-am reușit ieri să te felicităm și să-ți urăm bine ai revenit acasă! Vrem să o facem începând de astăzi, în stilul nostru, oferindu-ți în dar, până la următoarea olimpiadă, ori de câte ori vei trece pragul uneia din locațiile BRU, un abonament, fără limită, pentru orice fel de cafea îți place și îți dă suficientă energie să ridici și mai multe kilograme și să te antrenezi pentru o medalie și mai strălucitoare!”, au transmis antreprenorii din Oneşti.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și