Închide meniul

Ion Alexandru, campion european la biatlon seniori! O nouă mare performanţă pentru sportul românesc

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iunie 2023, 19:14

Reclamă
Ion Alexandru, campion european la biatlon seniori! O nouă mare performanţă pentru sportul românesc

Ion Alexandru, campion european la biatlon seniori

Ion Alexandru, pe podium, după ce a devenit campion european / Facebook FRNPM

Ion Alexandru e campion european la biatlon seniori. Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern a anunţat performanţa uriaşă pe contul ei de Facebook. Ion Alexandru a participat astăzi în concursul de biatlon masculin seniori, la Campionatul European de Biatlon, Triatlon şi Laser Run de la Munchen, reuşind să se claseze pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La competiţia de la Munchen, Alexandru Toma s-a clasat pe locul patru. Totodată, Ana Dincă s-a clasat pe locul al patrulea în concursul de biatlon, la categoria U17 feminin, iar Victor Mihu a terminat pe poziţia a zecea, la categoria U19 masculin, informează news.ro.

Ion Alexandru, campion european la biatlon seniori!

Componenţa lotului naţional al României la întrecerile din Germania este următoarea: Eduard Păuleţ, Nikolas Tanasiciuc, Bogdan Ficiu, Ana Dincă, Victor Mihu, Alexandru Ion, Erik Krausz, Bogdan Toader şi Alexandru Toma (antrenor şi sportiv). Antrenori: Silvana Tofan, Gyula Gallovits.

Ieri, Lăcrămioara Perijoc a reuşit să îşi asigure participarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, după ce s-a calificat în semifinalele Jocurilor Europene de la Cracovia – Malopolska.

Perijoc, campioană europeană în 2019 şi vicecampioană mondială în 2022, a învins-o pe poloneza Sandra Drabik, la puncte (5-0), în sferturile cat. 54 kg.

Reclamă

Lăcrămioara Perijoc va boxa în semifinalele Jocurilor Europene cu turcoaica Hatice Akbaş, campioana mondială en titre, vineri, 30 iunie.

Lăcrămioara Perijoc s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Perijoc a devenit astfel al treilea sportiv român calificat la JO 2024, după atleta de origine kenyană Delvine Relin Meringor (CSA Steaua), care a realizat în martie baremul la maraton, cu prilejul cursei de la Barcelona, şi înotătorul David Popovici, care a realizat în aprilie baremul la 100 m liber, cu prilejul Campionatelor Naţionale de la Otopeni.

Lăcrămioara Perijoc va boxa în semifinale cu turcoaica Hatice Akbaş, campioana mondială en titre, pe 30 iunie, potrivit agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jocurile Europene constituie criteriu de calificare pentru JO 2024, iar pugiliştii români care ating semifinalele obţin biletele pentru JO 2024.

România participă la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska (21 iunie-2 iulie) cu 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive: atletism, badminton, baschet, box, ciclism, judo, kaiac-canoe, karate, rugby, sărituri cu schiurile, sărituri în apă, scrimă, taekwondo, tenis de masă, teqball, tir cu arcul, tir sportiv, triatlon.

Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping

Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping. Lăcrămioara Perijoc şi Claudia Nechita au vorbit despre controalele antidoping care se fac în box, în contextul scandalului de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Perijoc a povestit o întâmplare de senzaţie, când s-a trezit cu un control la 6 dimineaţa.

Lăcrămioara Perijoc a trebuit să facă un test antidoping în momentul în care se afla în vacanţă în Anglia, la sora ei. Acesta a povestit de ce sora ei a fost şocată.

Şi noi suntem în programul acela în care spunem mereu unde suntem şi ce facem. Trebuie să spui unde pleci, trebuie să notezi adresa unde dormi. Pe mine m-au luat din Anglia. Am stat la o soră de-a mea, aveam pus pe aplicaţie adresa. Au venit acolo unde stăteam şi sora mea a deschis. Şi eu au zis, anti-drog, au vorbit în engleză cu ea. Era pe la 6 dimineaţă. Şi sora mea: ‘Păi, ce, se droghează?’ Şi vine că te caută cineva de la anti-drog. Şi mi-am dat seama că erau de la antidoping. I-am zis ‘Du-te la somn, e ok!’”, a spus Lăcrămioara Perijoc la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și