Închide meniul
NEWS ALERT

Ionela Cozmiuc, AUR şi la Campionatul Mondial de canotaj! Performanţă spectaculoasă obţinută de sportiva noastră

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2022, 16:45

Ionela Cozmiuc, AUR şi la Campionatul Mondial de canotaj! Performanţă spectaculoasă obţinută de sportiva noastră

Ionela Cozmiuc, AUR şi la Campionatul Mondial de canotajPhoto by SCS/Soenar Chamid/AFLO (HOLLAND OUT),Image: 714371715, License: Rights-managed, Restrictions: No third party sales, Model Release: no

Ionela Cozmiuc, pe prima treaptă a podiumului / Profimediaimages

Ionela Cozmiuc a obţinut medalia de aur şi la Campionatul Mondial de canotaj. Sportiva de 27 de ani a câştigat proba de simplu vâsle feminin categorie uşoară (LW1x), la Campionatul Mondial de canotaj de la Racice. Cozmiuc a fost cronometrată cu timpul 07:42.59.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul doi s-a clasat olandeza Martine Veldhuis (07.44.48), iar pe trei a terminat neo-zeelandeza Jackie Kiddle (7:44.98).

Ionela Cozmiuc, AUR şi la Campionatul Mondial de canotaj

Prima medalie de AUR 🥇 pentru România la Campionatul Mondial de la Racice! Campioană Europeană în exercițiu, Ionela Cozmiuc a devenit acum și Campioană Mondială în 2022 în proba de simplu vâsle feminin categorie ușoară (LW1x)! Felicitări!„, a anunţat Federaţia Română de Canotaj pe contul de Facebook.

Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene

În luna august, Ionela Cozmiuc a adus medalia de aur pentru România la proba de simplu vâsle feminin, la Campionatele Europene de canotaj.

Sportiva Ionela Cozmiuc a obţinut medalia de aur la simplu vâsle feminin categorie uşoară (LW1x), la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

Reclamă

Cozmiuc s-a impus făr drept de apel, fiind urmată de reprezentatele Greciei şi Ţărilor de Jos. A fost a şaptea medalie obţinută de România la CE de canotaj, a patra de aur, cărora se adaugă şi trei de bronz.

Canotajul face parte dintre cele nouă discipline olimpice din programul Campionatelor Europene Multisport, găzduite de Bavaria în intervalul 11-21 august: atletism, volei pe plajă, kaiac-canoe sprint, ciclism (velodrom, şosea şi mountain bike), gimnastică artistică, canotaj, escaladă, tenis de masă şi triatlon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și