Închide meniul
EXCLUSIV

Iulian Teodosiu este gata de un nou asalt la Campionatul Mondial de Scrimă. A câştigat deja o medalie de bronz

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2022, 21:34 / Actualizat: 8 ianuarie 2024, 15:27

Iulian Teodosiu este gata de un nou asalt la Campionatul Mondial de Scrimă. A câştigat deja o medalie de bronz

Iulian Teodosiu este de gata de un nou asalt la Campionatul Mondial de Scrimă

Iulian Teodosiu, după ce a câştigat medalia de bronz / Federaţia Română de Scrimă

  • Iulian Teodosiu a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de scrimă
  • Declaraţii în exclusivitate după succesul obţinut la Cairo

Iulian Teodosiu este gata de un nou asalt la Campionatul Mondial de Scrimă. Românul care a luat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Scrimă, Iulian Teodosiu, n-are timp să se bucure de cea mai bună performanţă a carierei. Vrea să câştige o medalie şi cu echipa şi e gata de un nou asalt. Astăzi a pus mâna pe bronz şi Maria Boldor!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodosiu se va trezi cu noaptea în cap la Cairo, ca sa tragă pentru medalie cu echipa. Bronzul de la sabie e prima medalie mondială, după o pauză de 7 ani, cucerită de un român la individual.

Iulian Teodosiu este de gata de un nou asalt la Campionatul Mondial de Scrimă

Nu am timp să mă bucur prea tare, că mâine mă trezesc la 5 şi la 8 am primul meci pe echipe. E prima medalie importantă pe care o iau la individual. Înseamnă foarte mult pentru mine, o aşteptam de mult, ca sa zic asa. Drumul meu, de la Jocurile Olimpice şi până acum, a fost numai în ascensiune, aşa că sunt mulţumit să iau medalia de bronz. Sper, de acum încolo, să fac rezultate cât mai bune la următoarele concursuri.

Reclamă

N-am apucat să sărbătoresc foarte tare, am ajuns la hotel aseară, am mâncat ceva, am stat de vorbă cu colegii şi ne-am băgat la somn. Mai avem încă două zile de concurs, iar apoi o să avem timp să sărbătorim„, a declarat Iulian Teodosiu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Teodosiu a fost vicecampion mondial cu echipa, acum 9 ani. El visează şi la o medalie olimpică.

Reclamă

Nu m-am gândit să mă retrag după Tokyo, pentru că ştiam că nu am arătat încă tot ce pot. Medalia asta a venit foarte bine, îmi dă încredere pentru următoarele concursuri şi uşor-uşor pregătim calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris„, a precizat Teodosiu.

Iulian Teodosiu a cucerit medalia de bronz în proba individuală de sabie masculin

Iulian Teodosiu a câştigat, luni, medalia de bronz în proba individuală de sabie masculin, la Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori, de la Cairo. Teodosiu a pierdut în semifinale confruntarea cu francezul Maxime Pianfetti, dar a avut o revenire senzaţională, punctând de şapte ori consecutiv.

Reclamă 4 / 0/3

Sabrerul român Iulian Teodosiu a fost învins cu 15-11 de către francezul Pianfetti, după un meci în care, condus cu 12-3 a revenit extraordinar, apropiindu-se la 12-10.

Pe final Pianfetti a punctat decisiv şi s-a calificat pentru finală. A fost prima medalie cucerită de delegaţia României la ediţia 2022 a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori, de la Cairo.

Maria Boldor a cucerit medalia de bronz la floretă feminin

Maria Boldor a pierdut marţi semifinala cu franţuzoaica Ysaora Thibus, scor 3-15, şi a rămas pe treapta a treia a podiumului.

Maria Boldor a cedat fără replică în faţa Ysaorei Thibus, din Franţa. Floretista tricoloră a ţinut trena adversarei doar în primele asalturi, atunci când a şi fost scor egal, 2-2, pierzând apoi categoric meciul.

Maria Boldor a obţinut astfel medalia de bronz a concursului feminin de floretă, împreună cu Lee Kiefer, din Statele Unite. Din 2003 nu am mai obţinuse o reprezentantă a României medalie la floretă feminin individual. Roxana Scarlat a fost ultima care a obţinut o astfel de performanţă, la Havana.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olga Kharlan descalificată de la Campionatul Mondial de Scrimă
Alte sporturi • 27 iul., 21:00
FOTO
Ucraineanca Olga Kharlan, descalificată de la Campionatul Mondial de Scrimă. Imagini incredibile de după meciul cu o rusoaică!
România, medalie de bronz la CM de Scrimă juniori
Alte sporturi • 3 apr., 19:53
România, medalie de bronz la sabie masculin la CM de Scrimă pentru juniori! Victorie clară în finala mică
Maria Boldor, în timpul unei probe
Alte sporturi • 26 ian., 20:08
„Nu pot să-mi explic!” Mihai Covaliu, în stare de șoc după ce Maria Boldor a fost prinsă dopată
Maria Boldor, în timpul unei competiții
Alte sporturi • 26 ian., 16:47
Directorul general ANAD, precizări în cazul de dopaj al Mariei Boldor. Ce efecte are substanța asupra sportivilor
Maria Boldor, în timpul unui meci de floretă
Alte sporturi • 26 ian., 15:55
CSA Steaua i-a suspendat contractul Mariei Boldor, după ce sportiva a fost depistată dopată: „Susținem un sport curat”