Închide meniul

Japonezii Riku Miura şi Ryuichi Kihara, campioni mondiali în proba de perechi la patinaj artistic! Turneul e LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2023, 10:38

Japonezii Riku Miura şi Ryuichi Kihara, campioni mondiali în proba de perechi la patinaj artistic! Turneul e LIVE în AntenaPLAY

Riku Miura şi Ryuichi Kihara, aur la Campionatul Mondial de patinaj artistic

Riku Miura şi Ryuichi Kihara, aur la Campionatul Mondial de patinaj artistic / Profimedia

Riku Miura şi Ryuichi Kihara au devenit, joi, primii campioni mondiali japonezi la patinaj artistic în proba de perechi. Campionatul Mondial de patinaj artistic este transmis LIVE în AntenaPLAY, în perioada 22 – 26 martie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată în frunte după programul scurt aproape perfect, perechea japoneză şi-a păstrat locul şi la programul liber, la Saitama, iar cu un total de 222,16 puncte s-au impus în faţa campionilor mondiali, americanii Alexa Knierim şi Brandon Frazier.

Japonezii Riku Miura şi Ryuichi Kihara, campioni mondiali în proba de perechi la patinaj artistic! Turneul e LIVE în AntenaPLAY

Italienii Sara Conti şi Niccolo Macii, campioni europeni en-titre, au completat podiumul cu 208,08 puncte.

Miura, 21 de ani, şi Kihara, 30 de ani, concurează împreună din 2019. Perechea a câştigat finala Grand Prix de la Torino în decembrie anul trecut şi apoi Turneul celor Patru Continente, în februarie.

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic este LIVE în AntenaPLAY!

Câștigătorii din 2022 vor să își apere coroana la cele 4 probe ale Campionatului Mondial.

Reclamă

Miercuri, Julia Sauter, singura româncă prezentă la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, a terminat pe locul 22 programul scurt.

Sauter a acumulat 56,02 puncte şi a fost clasată pe locul 22. Prima poziţie a fost ocupată de Kaori Sakamoto, cu 79,24 puncte, aceasta fiind urmată de Haein Lee, cu 73,62 puncte şi de Mai Mihara (73,46 puncte).

Programul liber se va desfăşura, vineri, pe 24 martie, de la ora 11:20 şi va putea fi urmărit de asemenea LIVE, în AntenaPLAY. Acolo, vor participa 24 dintre concurentele prezente şi miercuri la programul scurt. Alte 9 sportive nu au obţinut punctajul necesar.

Reclamă 4 / 0/3

Sauter a ajuns la Mondiale după ce a obținut cea mai bună clasare din istoria României, la Europene, locul 10 la Esppo, în Finlanda. Ea a acumulat un total de 160.42 puncte. Până în ianuarie, 14 fusese poziția cea mai bună pentru țara noastră.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și