Închide meniul
Video

Julia Sauter, cel mai bun rezultat al sezonului, la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2023, 12:10 / Actualizat: 19 iulie 2023, 17:34

Julia Sauter, cel mai bun rezultat al sezonului, la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Julia Sauter, la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic / Profimedia Images

Julia Sauter a reuşit cel mai bun rezultat al sezonului, la programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, transmis în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca a intrat pe gheaţă la programul scurt şi a obţinut un punctaj de 109,60. Până acum, cel mai bun rezultat al Juliei fusese 104.08, în noiembrie 2022, la Trofeul John Wilson. De asemenea, şi timpul total, 165.62, e cel mai bun al stagiunii, faţă de 160,42, la Campionatul European.

Julia Sauter, cel mai bun rezultat al sezonului, la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

După ce a obţinut locul 22 la programul scurt, Julia Sauter are şansa de a termina în primele 20 de patinatoare, o performanţă notabilă pentru ţara noastră.

Sauter a acumulat 56,02 puncte la programul scurt şi a fost clasată pe locul 22. Prima poziţie a fost ocupată de Kaori Sakamoto, cu 79,24 puncte, aceasta fiind urmată de Haein Lee, cu 73,62 puncte şi de Mai Mihara (73,46 puncte).

Julia Sauter, singura româncă prezentă la Mondialul de Patinaj Artistic

Julia Sauter s-a născut în Germania, pe 18 iunie 1997, la Baden-Wurttemberg. Ea a început patinajul în țara natală și în 2010 a intrat în legătură cu Marius Negrea, fostul patinator român, alături de care se antrenează în prezent, în Germania.

Reclamă

Nemții au început să regrete că Julia a ales să concureze pentru Germania, în 2019, atunci când a terminat Europeanul peste cele două reprezentante ale lor. “Cea mai bună patinatoare a Germaniei reprezintă România”, nota Bild.

Federaţia Română de Patinaj a fost dizolvată în 2018, din cauza nergulilor financiare. Astfel că Julia și Marius plătesc din propriul buzunar prezenta la competițiile internaționale. Pentru a reuși asta, Julia a dezvăluit că are trei joburi.

“Viața este scumpă și încerc să supraviețuiesc, să strâng bani pentru a face ce-mi place. Îmi doresc să reprezint România la Jocurile Olimpice!

Reclamă 4 / 0/3

Lucrez în trei locuri că să mă pot antrena în patinoare și să pot merge la competiții. Plătesc că să concurez pentru România”, a spus Julia.

Recomandări
  • Julia Sauter, season best la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și