Închide meniul

Kriszta Incze a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Lupte! Performanță remarcabilă reușită de româncă

Viviana Moraru Publicat: 21 aprilie 2023, 22:01

Reclamă
Kriszta Incze a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Lupte! Performanță remarcabilă reușită de româncă

Kriszta Incze a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Lupte

Kriszta Incze/ Facebook Federația Română de Lupte

Sportiva Kriszta Incze a obţinut, vineri, medalia de bronz la categoria 65 kilograme, la Campionatul European de Lupte de la Zagreb. Performanță remarcabilă reușită de sportiva de 26 de ani din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kriszta a învins-o categoric, cu 9-0, pe adversara sa din Turcia – Busra Efe, în cadrul categoriei 65 kg.

Kriszta Incze a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Lupte

Din 2019, Kriszta Incze urcă de fiecare data pe podiumul European destinat seniorilor.

Este a treia medalie a României la CE de Lupte, după aurul obţinut de Andreea Ana şi bronzul Cătălinei Axente.

Performanța reușită de Kriszta Incze a fost lăudată și de oficialii Federației Române de Lupte, într-o postare pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Andreea Ana a cucerit medalia de AUR la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb

Andreea Ana a cucerit medalia de AUR la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb. Românca a luat aurul la categoria 55 de kilograme. În finală Andreea Ana a învins-o pe Erika Bognar, din Ungaria.

În semifinale Andreea Ana o depăşise pe poloneza Katarzyna Krawczyk, cu 10-4. În semifinale Andreea Ana se calificase după o victorie cu 11-0 cu luptătoarea din Azerbaidjan Elnura Mammadova.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după medalia de aur cucerită de Andreea Ana, pagina oficială a Federaţiei Române de Lupte a postat un mesaj prin care o felicită pe sportiva de 22 de ani, pentru performanţa formidabilă reuşită la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb.

România a reuşit să obţină la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb şi alte performanţe notabile.

Alexandra Anghel s-a calificat în finala europeană şi are deja medalia de argint asigurată. Ea va lupta însă pentru cea de aur.

Federaţia Română de Lupte (FRL) le-a felicitat pe luptătoarele din România pentru performanţele obţinute.

Andreea Ana se gândeşte la Jocurile Olimpice

Andreea Ana îşi propune să obţină o medalie la Jocurile Olimpice. Ea se gândeşte deja la Jocurile Olimpice 2024, care vor avea loc la Paris.

Într-adevăr, nu este medalia după care am venit, dar este o medalie de argint și este o medalie muncită pentru care trebuie să mă bucur.

Îmi doresc să obțin o medalie la Campionatul Mondial de seniori. N-are cum să nu-mi zboare gândul spre Paris, dar mai am de muncit”, declara în martie Andreea Ana.

Reclamă

Andreea Ana îşi mai adaugă astăzi o medalie, după ce a învins-o în Campionatele Europene de la Zagreb pe Erika Bognar. Ea mai avea în palmares două medalii de bronz la Campionatele Europene de Lupte. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Andreea Ana ne-a reprezentat la categoria 55 de kilograme. Andreea Ana avea doar 20 de ani când a participat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, care au avut loc în vara lui 2021.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League Vezi toate știrile
Citește și