Închide meniul

Andreea Ana a cucerit medalia de AUR la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 aprilie 2023, 20:11 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 21:42

Andreea Ana a cucerit medalia de AUR la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb!

Andreea Ana a cucerit medalia de AUR

Andreea Ana / Facebook

Andreea Ana a cucerit medalia de AUR la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb. Românca a luat aurul la categoria 55 de kilograme. În finală Andreea Ana a învins-o pe Erika Bognar, din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semifinale Andreea Ana o depăşise pe poloneza Katarzyna Krawczyk, cu 10-4. În semifinale Andreea Ana se calificase după o victorie cu 11-0 cu luptătoarea din Azerbaidjan Elnura Mammadova.

Andreea Ana a cucerit medalia de AUR la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb!

La scurt timp după medalia de aur cucerită de Andreea Ana, pagina oficială a Federaţiei Române de Lupte a postat un mesaj prin care o felicită pe sportiva de 22 de ani, pentru performanţa formidabilă reuşită la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb.

România a reuşit să obţină la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb şi alte performanţe notabile.

Reclamă

Alexandra Anghel s-a calificat în finala europeană şi are deja medalia de argint asigurată. Ea va lupta însă pentru cea de aur.

Federaţia Română de Lupte (FRL) le-a felicitat pe luptătoarele din România pentru performanţele obţinute.

O finală pentru medalia de aur și încă una de bronz la Campionatul European Seniori!
👏Alexandra Anghel s-a calificat în finala mare europeană a categoriei 72 kg, cu o victorie în fata Liudmylei Pavlovets Tychyna (UKR), scor 5-1! Alexandra are medalia de argint asigurată, însă știm că va lupta cu toate forțele pentru titlul! Felicitări, Alexandra!
🥉Incze Kriszta (65 kg) a cedat la limită în semifinale, cu scorul de 2-1, dar va lupta pentru bronzul European în finala mică.
🎯Tot mâine, Roxana Capezan (62 kg) păstrează și ea șanse la podium, luptând în recalificări.
Felicitări, fetelor! Suntem mândri de voi!
Hai, România! 👏🇷🇴
#FRLupte”, a postat FRL pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Ana se calificase în martie şi în finala Campionatului European U23

În luna martie a acestui an, Andreea Ana se calificase în finala Campionatului European de lupte U23. Luptătoarea din România nu a reuşit atunci să ia aurul, fiind învinsă de suedeza Emma Malmgren.

„Nu e medalia pentru care am venit”, declara atunci Andreea Ana.

Luptătoarea din România se gândeşte la Jocurile Olimpice

Andreea Ana îşi propune să obţină o medalie la Jocurile Olimpice. Ea se gândeşte deja la Jocurile Olimpice 2024, care vor avea loc la Paris.

„Într-adevăr, nu este medalia după care am venit, dar este o medalie de argint și este o medalie muncită pentru care trebuie să mă bucur.

Îmi doresc să obțin o medalie la Campionatul Mondial de seniori. N-are cum să nu-mi zboare gândul spre Paris, dar mai am de muncit”, declara în martie Andreea Ana.

Andreea Ana îşi mai adaugă astăzi o medalie, după ce a învins-o în Campionatele Europene de la Zagreb pe Erika Bognar. Ea mai avea în palmares două medalii de bronz la Campionatele Europene de Lupte. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Andreea Ana ne-a reprezentat la categoria 55 de kilograme. Andreea Ana avea doar 20 de ani când a participat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, care au avut loc în vara lui 2021.

 

Reclamă

 

Recomandări
  • Andreea Ana a învins-o în finală pe Erika Bognar
  • Luptătoarea română îşi doreşte o medalie şi la Jocurile Olimpice

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
0:08
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și