Închide meniul

Krisztian Biro a câştigat medalia de bronz la Campionatul European de lupte U23 de la Bucureşti

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2023, 22:29

Krisztian Biro a câştigat medalia de bronz la Campionatul European de lupte U23 de la Bucureşti

Krisztian Biro a câştigat medalia de bronz

Facebook Federaţia Română de lupte

Krisztian Biro a câştigat medalia de bronz la cat. 74 kg, lupte libere, duminică, la Campionatele Europene Under-23 de la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Biro, vicecampion european anul trecut, l-a învins, sâmbătă, în preliminarii, pe maghiarul Balint Balazs, în sferturi a trecut de ucraineanul Mikita Morhun, dar a pierdut semifinala cu azerul Turan Bairamov. Duminică, în meciul pentru bronz, Biro l-a învins pe bulgarul Nikolai Iliev Dimitrov.

Krisztian Biro a câştigat medalia de bronz

La cat. 61, românul Daniel Ritter a fost învins în recalificări de Adam Visrailovitch Biboulatov (Franţa).

La CE U23 de la Bucureşti (13-19 martie), delegaţia României a câştigat şase medalii: două de aur – prin Denis Florin Mihai (cat. 55 kg) la greco-romane şi Amina Roxana Capezan (cat. 65 kg), una de argint – Andreea Beatrice Ana (cat. 55 kg) şi trei de bronz – Ana Maria Pîrvu (cat. 50 kg), Ana Maria Puiu (cat. 59 kg) şi Krisztian Biro (cat. 74 kg), la lupte libere.

România a participat cu 30 de luptători la competiţie, câte zece la fiecare stil.  Anul trecut, delegaţia României a încheiat Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Plovdiv cu cinci medalii, aurul câştigat de Andreea Beatrice Ana (cat. 55 kg), argintul cucerit de Amina Roxana Capezan (cat. 65 kg), Maria Larisa Niţu (cat. 72 kg) şi Krisztian Biro (cat. 74 kg, lupte libere) şi bronzul obţinut de Denis Florin Mihai (cat. 55 kg, greco-romane).

Reclamă

Roxana Amina Capezan a câștigat medalia de aur la Campionatul European de lupte U23

După ce Denis Mihai i-a adus României primul aur la Europeanul de seniori sub 23 de ani de la București, a venit și rândul unei fete să devină campioană europeană.

Determinarea și dorința au fost atuurile Roxanei, iar noi suntem mândri de ea! Felicitări, Roxana! Felicitări antrenorilor Nikolay Stoyanov, Adina Popescu, Filip Marin și toți cei care au contribuit la descoperirea și pregătirea ei!

Prin rezultatele de excepție obținute de luptătoarele noastre la acest Campionat European Seniori U23, România scrie istorie și se clasează și pe locul 3 pe Națiuni, cu 128 de puncte. Felicitări”, a fost mesajul postat de Federația Română de Lupte.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Mihai i-a adus României medalia de AUR la Campionatul European de Lupte U23

Denis Mihai a adus primul aur al României la Europeanul de seniori sub 23 de ani, de la Bucureşti. A fost purtat pe brate de prieteni.

În finală, Denis Mihai l-a bătut pe un armean şi a luat primul lui aur european.

(Reporter: Acesta este primul aur?) La nivel înalt, da. Deocamdată nu ştiu cum este, poate dacă ne mai întâlnim şi altă dată, o sa vă spun„, a spus Denis Mihai pentru AntenaSport.

Denis a băgat deja spaima în adversari. Şi vrea să o facă şi la Jocurile Olimpice.

(Reporter: Tu eşti Denis pericol public?) La lupte! (Reporter: Care este visul tău?) Să iau cât mai multe medalii la Olimpiadă„, a mai spus luptătorul român.

La Europeanul de la Bucuresti, Denis Mihai i-a avut aproape pe prietenii lui. Anul trecut, a câştigat bronzul la competiţia similară de la Plovdiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și