Închide meniul

Lider în Champions League

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2024, 13:34 / Actualizat: 12 februarie 2024, 15:39

Reclamă
Lider în Champions League

Lider în Champions League

Bogdan Cosma Cristofor, locul 2 - Antena Sport

Un român domină cea mai puternică serie de karting din Europa în start de 2024, WSK Super Master Series. După ce în prima etapă, Bogdan Cosma Cristofor (12 ani) s-a impus la Lonato în Italia, în cea de a doua, de la Cremona, puștiul din București a terminat pe locul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproape 300 de piloți din lume s-au întâlnit în weekendul recent încheiat în Italia pe circuitul de la Cremona pentru cea de a doua etapă a WSK Super Masters Series. La competiție s-au încris și 5 piloți români, printre care și cel care a fost desemnat anul trecut “Pilotul Anului” de federația de specialitate, Bogdan Cosma Cristofor.

Lider în Champions League

La final puștiul din Capitală, care rulează în cursele externe pentru Forza Racing, teamul britanic cu care a semnat la început de an, a fost și cel care a reușit cel mai bun rezultat. Bogdan a terminat pe locul 2 cursa la OK N Junior și s-a distanțat astfel pe locul 1 în clasamentul general al WSK Super Master Series cu 137 de puncte.

El și-a consolidat astfel poziția și de cel mai în formă pilot de la clasa OK N Junior, categoria la care a trecut în acest sezon, după ce anul trecut a dominat clasa Mini în întrecerile internaționale. Lupta în cea mai puternică competiție de karting din lume la această clasa pare o afacere a britanicilor de la Forza Racing, în spatele lui Bogdan, fiind în clasament, chiar colegul de echipă Lovatt Archie cu 126 de puncte.

A fost un weekend cu condiții meteo foarte tricky și mă bucur ca am reușit să termin cursa pe locul 2 și să mi păstrez primul loc un campionat . Mulțumesc tuturor celor care m au susținut și au făcut posibil  acest rezultat”, a punctat la finalul competiției Bogdan Cosma Cristofor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și