Close

Lipă a dezvăluit secretul succesului! ”Asta spune câtă dorință au adunat în ei!” Reacția după o nouă medalie la Jocurile Olimpice: ”Cu un ochi râd și cu altul plâng!”

Avatar photo

De Silviu Corneanu
Publicat: 29 iulie 2021, 9:43

Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au luat medalia de argint la Jocurile Olimpice 2020, la dublu rame fără cârmaci. Președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a ținut să-i laude pe cei doi.

Reclamă
Elisabeta Lipă a fost invitat la AS.ro LIVE și a povestit cum putea participa la a 7-a Olimpiadă

AS.ro

Lipă a dezvăluit secretul succesului la Jocurile Olimpice 2020. Trei medalii are România la canotaj la Jocurile Olimpice 2020. Ancuţa Bondar și Simona Radiş au luat aurul la dublu vâsle feminin. Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari au luat argintul la patru rame masculin. Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au luat și ei argint la dublu rame masculin.

Reclamă

Lipă a dezvăluit secretul succesului

Gianina Beleagă şi Ionela Cozmiuc au ratat podiumul la dublu vâsle. Elisabeta lipă le-a lăudat și pe cele două pentru efortul depus. Cele două s-au clasat pe locul 6 în finală. ”Aceşti doi băieţi minunaţi, Cozmiuc şi Tudosă, nu au avut un antrenament lipsă”, a dezvăluit Lipă.

Aş caracteriza această zi ca foarte bună, dar aş zice aşa, că un ochi râde şi alt ochi plânge pentru echipa de dublu vâsle categorie uşoară. Nu meritau acest rezultat, dar totuşi vorbim de o finală la Jocurile Olimpice vorbim de un loc 6 şi întotdeauna istoria se scrie aici unde fiecare îşi doreşte să fie cel mai bun.

În acelaşi timp mă bucur nespus pentru această echipă de băieţi care a confirmat la antrenament de antrenament şi nu mă raportez la anul trecut sau acum doi-trei ani. Sportivii au muncit cinci ani pentru acest ciclu olimpic. Dar anul acesta, aceşti doi băieţi minunaţi, Cozmiuc şi Tudosă, nu au avut un antrenament lipsă.

Reclamă

Asta spune câtă dorinţă au adunat în ei, ca să ajungă aici şi să dea tot ce au ei mai bun ca să cucerească o medalie în primul rând pentru ei şi să se simtă că sunt români şi să facă o ţară întreagă fericită”, a declarat Elisabeta Lipă, conform Agerpres.

Elisabeta Lipă anunță o nouă medalie la Jocurile Olimpice 2020

Canotajul și-a îndeplinit obiectivul, dar Lipă mai anunță o medalie. Fetele de la 8+1 au stabilit recordul mondial și olimpic în calificări. Acestea au scos timpul de 5.52 și sunt favorite pentru a lua o medalie în finală.

O să mă sunați sigur și în zilele următoare. Să vă mai așteptați la medalii. O să vedeți niște curse extraordinare. 8-ul de fete au făcut astăzi record mondial și record olimpic, 5.52, Suzi știe ce înseamnă asta. Este extraordinar.

Obiectivul a fost de două medalii, cât mai strălucitoare. Restul este bonusul sportivilor. Este munca lor de 5 ani de zile. Noi nu punem presiune pe ei. Antrenorul lor le spune distracție plăcută”, a declarat Elisabeta Lipă la AS.ro LIVE, în urmă cu o zi.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
5
oct.
22:47
Bănel Nicoliță, dezvăluire cutremurătoare! A vrut să își pună capăt zilelor după autogolul din Real Madrid – Steaua 1-0: ”Aveam toate nebuniile!”
5
oct.
22:29
Dinamo, victorie colosală în faţa lui Porto. „Dulăii”, primul succes în această ediţie de Liga Campionilor la handbal masculin
5
oct.
22:26
Mihai Stoica, reacție uluitoare după ce a testat gazonul lui Silkeborg: „Asta e carpetă de la Jysk!”
5
oct.
22:07
Mario Camora i-a ”copiat” discursul lui Dan Petrescu înainte de Slavia Praga – CFR Cluj: ”Un meci foarte greu cu cea mai bună echipă!”
5
oct.
21:42
Ciprian Tătăruşanu, titular în Chelsea – AC Milan. Portarul român, prezent pe Stamford Bridge pentru meciul serii din Liga Campionilor
5
oct.
21:30
FotoS-a dezbrăcat în tribune și a atras toate privirile, iar acum e anchetată de poliție! Ce riscă tânăra care câștigă 5.000 de euro/lună din conținut pentru adulți
5
oct.
21:13
CFR Cluj, gata să dea un nou tun financiar: ”Claudiu Petrila va pleca, e mult peste Liga 1!”
5
oct.
21:08
Daniel Pancu ştie care sunt jucătorii care fac diferenţa la Rapid: „Rămân cei mai buni”. Ce spune despre Kevin Luckassen
5
oct.
20:52
Dan Petrescu, elogiu incredibil pentru Slavia Praga: „E singura echipă din Europa care aduce 7-8 jucători în careul advers!”
5
oct.
20:27
Nicolae Dică s-a enervat după ce a fost întrebat de „ordinul” lui Gigi Becali: ”Ce să mi se comande?!”
Pe același subiect
Eduard Novak
Extra • 26 sept., 17:45
Elisabeta Lipă l-a „distrus” pe ministrul Eduard Novak: „Aţi venit total nepregătit!”. Discurs manifest la sosirea în ţară a campionilor de la Mondialul de canotaj
Ionela Cozmiuc,
Alte Sporturi • 23 sept., 16:45
Ionela Cozmiuc, AUR şi la Campionatul Mondial de canotaj! Performanţă spectaculoasă obţinută de sportiva noastră
Eduard Novak, Ministrul Sportului
Extra • 14 sept., 15:40
Eduard Novak, acuzat că şi-a mărit la maximum renta viageră! Încasează cât Nadia Comăneci şi Elisabeta Lipă. Suma lunară uriaşă pe care o primeşte
Close