Închide meniul
Video

Lituania – România 2-3! „Tricolorii” i-au învins pe lituanieni după ce au fost conduşi cu 2-0! Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A este exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 16:30 / Actualizat: 1 mai 2023, 10:19

Lituania - România 2-3

Jucătorii naţionalei României/ Facebook Federaţia Română de Hochei

România a învins Lituania cu 3-2 după ce a fost condusă cu 2-0. Lituania – România, al doilea meci al „tricolorilor” de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Meciul a fost transmis în format live video şi pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile României de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, pot fi văzute în exclusivitate pe AntenaPLAY.

VEZI VIDEO ÎN ANTENAPLAY, LITUANIA – ROMÂNIA

Lituania – România 2-3 LIVE VIDEO | Tricolorii au învins Lituania după ce au fost conduşi cu 2-0. Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A este exclusiv în AntenaPLAY

Update: Final de meci! România a învins Lituania cu 3-2[

Update: Start în repriza a treia!

Reclamă

Update: Pauză la meciul Lituania – România! „Tricolorii” conduc cu 3-2!

Update Min. 10: Lituania – România 2-3! Peter a reuşit „dubla”, iar „tricolorii” sunt în avantaj pe tabelă!

Update Min. 4: Lituania – România 2-2! „Tricolorii” au reuşit se egaleze, în debutul reprizei secunde!

Reclamă 4 / 0/3

Update! Start în repriza secundă!

Update! Se încheie prima repriză a confruntării dintre Lituania şi România! „Tricolorii” sunt conduşi cu 2-1.

Update Min 18: Lituania – România 2-1! Kovacs a redus din diferenţă pentru „tricolori”!

Update Min. 16: Lituania – România 2-0! Bendzius a majorat diferenţa!

Update! Lituania – România 1-0! Krakauskas a marcat în primul minut al meciului.

Update! Începe meciul dintre Lituania şi România!

România a debutat cu o înfrângere la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I. „Tricolorii” au fost învinşi clar de Italia, scor 6-2.

Reclamă

Pentru România, în înfrângerea cu Italia, au marcat Molnar şi Kovacs.

În prima etapă din Grupa României, de la Campionatul Mondial de Hochei, Dizia I, Polonia şi Marea Britanie au obţinut şi ele victorii.

Lituania, adversara României din al doilea meci, a fost învinsă şi ea la debutul la turneul final, de către Polonia, scor 0-7.

România, învinsă de Italia cu 6-2 în primul meci de la Campionatul Mondial

Naţionala masculină de hochei pe gheaţă a României a fost învinsă de puternica formaţie a Italiei cu scorul de 6-2 (2-0, 2-1, 2-1), sâmbătă, în meciul său de debut la Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A, de la Nottingham.

Zsombor Molnar (32:10) şi Matyas Kovacs (47:20) au marcat golurile tricolorilor pe Motorpoint Arena, în timp ce pentru învingători au înscris Thomas Larkin (00:59, 07:55, 54:57), Pascal Brunner (25:58) şi Angelo Miceli (26:51, 52:57).

În alt meci, Polonia a surclasat Lituania cu 7-0. Marea Britanie şi Coreea de Sud se înfruntă în ultima partidă a zilei.

Prima clasată va promova în elita hocheiului mondial, iar ultima clasată va retrograda în Grupa B a Diviziei I, al treilea eşalon valoric.

Programul echipei României la Campionatul Mondial

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și