Închide meniul
VIDEO

România – Italia 2-6, la debutul tricolorilor la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A. Molnar şi Kovacs au marcat pentru tricolori. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2023, 19:50

România – Italia 2-6, la debutul tricolorilor la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A. Molnar şi Kovacs au marcat pentru tricolori. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

România - Italia LIVE VIDEO (18:00)

România se pregătește pentru debutul la Campionatul Mondial

România – Italia 2-6. România și Italia s-au întâlnit în primul meci de la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A. Partida a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a prezentat onorabil în faţa Italiei, reuşind să marcheze de două ori prin Molnar şi Kovacs. Duminică, Româna va juca uc Lituania, de la 14:30, exclusiv în AntenaPLAY.

VEZI VIDEO ÎN ANTENAPLAY ROMÂNIA – ITALIA 2-6

LIVE VIDEO România – Italia 2-6

Update: Final de meci! România a pierdut partida cu Italia, prima de la la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A. Molnar şi Kovacs au marcat pentru tricolori. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY.

Min. 15, repriza a treia: Goool Italia! Larkin a marcat al treilea gol al său cu România.

Reclamă

Min. 13, repriza a treia: Goool Italia! Miceli a reuşit dubla!

Min. 7, repriza a treia: România a marcat al doilea gol cu Italia. Matyas Kovacs a marcat la capătul unui contraatac superb.

Min. 12, repriza a doua: GOOOL România! Molnar a marcat la capătul unui atac perfect. Deviere perfectă a românului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 8, repriza a doua: Gool Italia, care se desprinde la 4-0.

Min. 5, repriza a doua: GOOOL Italia1 Brunner a majorat diferenţa.

Min. 12: GOOOL Italia! Thomas Larkin a reuşit dubla!

Min. 1: Goool, Italia! Thomas Larkin, căpitanul Italiei, a deschis scorul în secunda 58, cu un şut plasat!

Min. 1: A început partida!

Chiar și tricolorii sunt conștienți că adevăratele teste vor fi cu Coreea de Sud, Lituania și Polonia.

„Nu sunt prea multe emoţii pentru că am mai fost la mai multe mondiale şi avem experienţă! Italienii vor fi cei mai puternici, cu siguranţă. Trebuie să jucăm mult mai defensiv, să nu îi lăsăm să ne încurce. Suntem buni, avem o echipă care se descurcă bine pe gheaţă.

Reclamă

Avem încredere în noi şi atât ne trebuie, să fim o echipă. Obiectivul este să rămânem în grupă. De promovat ar fi foarte greu, dar cine ştie. Orice e posibil pe gheaţă. Ne trebuie condiţii mai bune în România”, a spus Andrei Dan Filip, la plecarea spre Nottingham.

România – Italia LIVE VIDEO |Lotul României pentru CM de la Nottingham

Programul echipei României la Campionatul Mondial

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
  • România – Italia 2-6
  • Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A e exclusiv în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și