Închide meniul

Loredana Toma a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună halterofilă europeană a anului 2022

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2023, 21:20

Loredana Toma a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună halterofilă europeană a anului 2022

Loredana Toma, nominalizată pentru cea mai bună halterofilă din 2022

Sursa: Facebook Federaţia Română de Haltere

Loredana Toma a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună halterofilă europeană a anului 2022. Lista cu sportivele nominalizate a fost făcută publică de Federaţia Europeană de Haltere (EWF).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loredana Toma se numără printre sportivele nominalizate pentru titlul de “Cea mai bună halteroflă a anului 2022” în Europa, lista fiind dată publicităţii de Federaţia Europeană de Haltere (EWF).

Loredana Toma a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună halterofilă europeană a anului 2022

EWF decernează premiul în parteneriat cu Asociaţia Internaţională a Presei Sportive din Europa.

Pe lista sportivelor nominalizate se mai află, alături de Loredana Toma, Emily Campbell (Marea Britanie), Iryna Dekha (Ucraina), Saziye Erdogan (Turcia), Solfrid Eila Amena Koanda (Norvegia), Giulia Imperio (Italia), Nina Sterckx (Belgia, Patricia Strenius (Suedia), Dora Tchakounte (Franţa) şi Tenishia Thornton (Malta), scrie news.ro.

La masculin, au fost nominalizaţi Simon Josef Brandhuber (Germania), Davit Hovhannisyan (Armenia), Hristo Dimitrov Hristov (Bulgaria), Romain Jordan S. Imadouchene (Franţa), Andres Eduardo Mata Perez (Spania), Muhammed Furkan Ozbek (Turcia), Antonino Pizzolato (Italia), Marin Robu (Moldova), Lasha Talakhadze (Georgia) şi Dmytro Voronovskyi (Ucraina).

Reclamă
Loredana Toma deţine deja titlul de “Cea mai bună halterofilă a anului 2021”, distincţia fiindu-i acordată de către preşedintele EWF în cadrul unei ceremonii la deschiderea Campionatelor Europene de Juniori II de la Raszyn POL, din luna august, anul trecut.

În decembrie 2022, Loredana Toma a câştigat medalia de aur la totalul olimpic şi la stilul smuls, în cadrul categoriei 71 kg, la Campionatele Mondiale de haltere de la Bogota.

Loredana Toma a scris istorie şi a stabilit un nou record mondial la Campionatele Mondiale de haltere

Loredana Toma a scris istorie şi a stabilit un nou record mondial la Campionatele Mondiale de haltere. Halterofila din România a cucerit două medalii de aur. Sportiva română Loredana Toma a cucerit două medalii de aur, luni, la Campionatele Mondiale de haltere de la Bogota (Columbia), în cadrul cat. 71 kg, la stilul smuls şi la total.

Toma s-a impus la smuls cu 119 kg, nou record mondial de senioare, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Haltere.

Reclamă 4 / 0/3

Românca a fost a patra la stilul aruncat, cu 137 kg, în timp ce la total a încheiat pe prima poziţie, cu 256 kg, fiind urmată de chinezoaica Tiantian Zeng, 253 kg, şi de Angie Palacios (Ecuador), cu 252 kg.

România a încheiat Mondialele de la Bogota cu trei medalii, cele două de aur câştigate de Loredana Toma şi argintul obţinut de Mihaela-Valentina Cambei la stilul smuls, în cadrul categoriei olimpice 49 kg.

Recomandări
  • Loredana Toma a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună halterofilă europeană a anului 2022
  • Anunţ uriaş despre sportiva din România

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și