Închide meniul
VIDEO

Loredana Toma a concurat la Cupa Mondială de haltere! Evoluția româncei s-a văzut LIVE în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 7 aprilie 2024, 16:56

Reclamă
Loredana Toma a concurat la Cupa Mondială de haltere! Evoluția româncei s-a văzut LIVE în AntenaPLAY

Loredana Toma a concurat la Cupa Mondială de haltere

Loredana Toma a concurat la Cupa Mondială de haltere. A fost ultima reprezentantă a României, din cadrul competiției din Thailana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cele trei medalii câştigate de Mihaela Cambei la 55 de kg, a veni rândul Loredanei Toma să lupte pentru supremaţie. Totuși, sportiva din România nu a reușit să obțină primele poziții ale tabelului.

Loredana Toma a luptat pentru medalii la Cupa Mondială de haltere

Update: Clasamentul final: Loredana Toma a ocupat locul 12 la total și poziția a 14-a la probele de aruncat și de smuls.

Clasament Loredana Toma / Captură AntenaPLAY

Update: Loredana Toma a ratat ridicarea la 134kg!

Update: Loredana Toma s-a descurcat și cu 130kg, la aceași probă!

Reclamă

Update: Loredana Toma a ridicat cu succes 125 kg la proba de aruncat!

Update: Loredana Toma a ratat şi a treia ridicare la 110 kg şi s-a oprit la 105 kg, la stilul smuls.

Update: Loredana Toma a ratat ridicarea la 110 kg, la stilul smuls.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Loredana Toma a ridicat 105 kg, la stilul smuls.

Update 15:00: A început proba de 71 de kg, de la Cupa Mondială de haltere, unde Loredana Toma luptă pentru medalii.

Valentin Iancu (61 kg), Mihaela Cambei (55 kg), Andreea Cotruţa (59 kg) şi Loredana Toma (71 kg) au fost reprezentanţii ţării noastre care vor lupta pentru medaliile din Thailanda. Din păcate, Valentin a fost nevoit să abandoneze înaintea probei, în timp ce Cotruţa nu a înregistrat un rezultat notabil.

Loredana Toma a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia

Rapidista nu va uita niciodată cel mai dureros moment din viaţa ei.

„(n.r. Cât ai plâns?) Cât pentru toată viaţa adunat la un loc, cred că… Nici eu n-am ştiut cum am trecut peste”, a spus Loredana Toma pentru AntenaSport.

Ca si calificată la Paris, românca cu braţe de fier e printre favorite la aurul olimpic. Loredana a ajuns la psiholog şi după cea mai cruntă accidentare din carieră.

„Şold, inghinali, fesieri, toate, la pachet. Chiar am crezut că acolo va fi finalul, dar, din fericire, am trecut şi peste asta”, ne-a mai spus Loredana Toma.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și