Închide meniul
Video

Loredana Toma vrea să scrie din nou istorie la Campionatele Europene de haltere 2024 (12 – 20 februarie, AntenaPLAY)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 18:59 / Actualizat: 10 februarie 2024, 12:50

Reclamă

Loredana Toma vrea să scrie din nou istorie la Campionatele Europene de haltere 2024

Captură AntenaSport

Loredana Toma vrea să scrie din nou istorie pentru România la Campionatele Europene de haltere 2024, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 12-20 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loredana Toma se duce cu un singur gând la Sofia. Să îşi apere titlul european, deşi concurenţa va fi una infernală. La Campionatele Europene de haltere vor participa şi sportive din SUA.

Loredana Toma vrea să scrie din nou istorie la Campionatele Europene de haltere 2024

„Obiectivul meu este să îmi apăr titlul european şi, de ce nu, să fac un rezultat cât mai mare.Americanca este una dintre cele mai puternice adversare la categoria mea şi cred că va face un concurs interesant”, a spus Loredan Toma.

Loredana Toma una dintre cele mai titrate halterofile din Europa şi a fost pusă şi pe afişul competiţiei.

„A fost şi este o motivaţie în plus, cred că sunt una dintre cele mai titrate sportive din Europa şi bănuiesc că de asta au decis să mă pună pe afiş. A fost plăcut să văd afişul. Nu sunt emoţii pentru calificarea la Jocurile Olimpice, important e să fiu sănătoasă„, a mai spus Loredana Toma.

Reclamă

Loredana Toma, Andreea Cotruţa şi Mihaela Cambei sunt cele mai importante nume din lotul României pentru Campionatele Europene de haltere.

Cei 13 sportivi din lotul României pentru Campionatele Europene de la Sofia (12-20 februarie) sunt: Marian Cristian Luca (cat. 55 kg), Valentin Ionadi Iancu (cat. 61 kg), Tiberiu Ionuţ Donose (cat. 73 kg), Claudiu Sergiu Popa (cat. 96 kg), Paul Ioniţă (cat. 102 kg), Ioana Mădălina Miron (cat. 45 kg), Bianca Daniela Dumitrescu (cat. 45 kg), Mihaela Valentina Cambei (cat. 49 kg), Adriana Cosmina Pană (cat. 49 kg), Andreea Cotruţa (cat. 59 kg), Marinela Moroşan (cat. 59 kg), Loredana Elena Toma (cat. 71 kg) şi Alexandra Alexe (cat. 87 kg).

Campionatele Europene de haltere 2024 vor fi exclusiv în AntenaPLAY

Prima ediţie a Campionatelor Europene de haltere a avut loc în 1896. Întrecerea de la Sofia este a 102-a şi va avea şi un invitat special, Statele Unite ale Americii.

Reclamă 4 / 0/3

România este una dintre cele mai titrate ţări din istoria Campionatelor Europene de haltere. De-a lungul istoriei, sportivii români au cucerit 39 de medalii de aur, 48 de medalii de argint şi 47 de medalii de bronz.

Ultima ediţie a Europenelor a fost în 2023, la Erevan, de asemenea exclusiv în AntenaPLAY. România a câştigat un total de 14 medalii, dintre care 9 de aur, 3 de argint şi două de bronz.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și