Închide meniul

Mădălina Florea a câștigat finala Golden Trail Series. Performanța impresionantă a româncei

Alex Ioniță Publicat: 21 octombrie 2023, 22:47

Reclamă
Mădălina Florea a câștigat finala Golden Trail Series. Performanța impresionantă a româncei

Performanță impresionantă pentru sportiva din România.

Florea Mădălina / Facebook Florea Mădălina

Mădălina Florea a câștigat finala Golden Trail Series. Sportiva legitimată la CSM Sighișoara a reușit o performanță de-a dreptul impresionantă, după cursa de 27 de km a competiției de alergare montană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca a câștigat finala competiției după o cursă spectaculoasă. Aceasta a avut un avans de 38 de secunde față de poziția a 2-a, care a fost ocupată de Sophia Laukli.

Mădălina Florea a câștigat finala Golden Trail Series. Reacția sportivei, după victoria impresionantă

Favoritele la câștigarea Golden Trail Series erau Sophia Laukli, din Statele Unite ale Americii și Judith Wyder, din Elveția. Totuși, Mădălina Florea a produs marea surpriză și a câștigat prologul feminin.

Performanța este impresionantă având în vedere că a terminat cursa în 39 de minute, la 38 de ssecunde în fața lui Sophia și la 1 minut și 32 de secunde în fața lu Judith.

După cursă, sportiva din România a oferit o reacție senzațională și a dezvăluit faptul că nu s-a simțit obosită în momentul în care a trecut linia de sosire.

Reclamă
Reclamă 4

„M-am distrat atât de mult astăzi! M-am concentrat doar pe ritmul meu și nimic altceva. Nu am observat cât a trecut timpul sau dacă traseul era tehnic sau nu, abia începuse când mă întorceam! Călătoria în Statele Unite pentru ultimele două curse mi-a permis să mă antrenez la mare altitudine și cred că a meritat! Nici măcar nu m-am simțit obosită la linia de sosire”, a spus Mădălina, citată de eurosport.ro.

Rezultatele finalei Golden Trail Series

1. MADALINA FLOREA (CSM SIGHISOARA – ROU): 0:39:00 (+100 puncte)
2. SOPHIA LAUKLI (SALOMON – SUA): 0:39:38 (+94 puncte)
3. JUDITH WYDER (HOKA/RED BULL – CHE): 0:40:32 (+88 puncte)
4. MALEN OSA (SALOMON – ESP): 0:42:30 (+83 puncte)
5. SYLVIA NORDSKAR (HOKA/DÆHLIE – NOR): 0:42:41 (+78 puncte)

Reclamă

Mădălina Florea: „Cred că am înconjurat o dată Pământul”

„N-am stat niciodată să adun câți kilometri am alergat, dar cu singuranță am înconjurat o dată Pământul. Dacă alerg pe lună undeva între 400 și 700 km, ținând cont că practic atletismul de 17 ani.. Se strâng mulți kilometri.
Copiii sunt smart în ziua de azi, au de multe ori întrebări și nu știu să le răspund.

‘Doamnă, dar dumneavoastră alergând de dimineață până seara, vă distrați și dumneavostră?’, mă întreabă. „Mergeți la petreceri?’, mă mai chestionează. vor să le facă extra – activităților de zi”, a spus sportiva, potrivit sport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:11

Bernadette Szocs – Jingyl Zhou se dispută ACUM! Românca, primul meci la simplu la Jocurile Olimpice

11:00

Jocurile Olimpice 2024: Campioana olimpică Franţa, eşec usturător la handbal în meciul cu Danemarca!

11:00

LIVE VIDEOCursa prinicipală din Formula 2 a Marelui Premiu al Belgiei este ACUM în AntenaPLAY

10:50

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră în acţiune. Programul complet

10:49

Jocurile Olimpice 2024: Spania şi Japonia s-au calificat în sferturile de finală la turneul masculin de fotbal

10:26

David Popovici debutează la Jocurile Olimpice 2024! Înotătorul român concurează la 200 de metri liber

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și