Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marius Urzică își pregătește urmașul pentru medalii! Improvizație de zile mari făcută de campionul olimpic: ”M-am dus în piață și am luat o oală în care se face gulaș!” :)

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 iulie 2021, 14:56

Marius Urzică își pregătește urmașul pentru medalii! Improvizație de zile mari făcută de campionul olimpic: ”M-am dus în piață și am luat o oală în care se face gulaș!” :)

Marius Urzică își pregătește fiul pentru a cuceri medalii la Olimpiadă

AS.ro

Marius Urzică își pregătește urmașul pentru a cuceri medalii la Olimpiadă. Până aici nimic neobișnuit, numai că fostul mare gimnast a recurs la o metodă inedită de pregătire. Neavând posibilitatea să-i cumpere un cal filului său, acesta a improvizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Urzică își pregătește urmașul pentru medalii

În pandemie, Urzică a mers la piață și a cumpărat o oală în care se face gulaș. Acesta a reușit să o transforme într-un cal cu mânere și astfel s-a putut pregătit fiul său acasă.

Acum, pe pandemie, știți că și fiul meu face gimnastică, nu am avut posibilitatea să-i duc un cal cu mânere, chiar dacă m-aș fi bucurat. M-am dus în piață, am luat ditamai oala de se face gulaș în ea. Am tăiat mânerele, am capitonat-o puțin cu o saltea mai subțire și cel mic a făcut pregătire cu mine, acasă.

Ne-am pregătit la cal cu mânere, imporvizat dintr-o oală. Chiar dacă lui îi place mai mult solul, nu este exclus ca într-o zi să avem un nou campion la cal cu mânere”, a dezvăluit Marius Urzică la AS.ro LIVE.

Reclamă

Obiective mari pentru fiul lui Marius Urzică

Gimnastica românească se pregătește să dea un nou campion olimpic. În vârstă de 10 ani, fiul lui Marius Urzică este destul de promițător. Totuși, tatăl său spune că este destul de greu ca acesta să ajungă la Olimpiada de la Los Angeles.

Este la început de drum. Pentru a ajunge la seniori mai are încă 8 ani. Are mult de muncă, chiar dacă el este destul de avansat. Este foarte important pentru el să muncească mult. El face deja elemente pe care le fac seniorii. Îi place foarte mult. Ca pedeapsă, îi mai zic că nu-l mai las la sală. Începe să plângă și zice cum să nu se mai ducă la sală. Îi place foarte mult. Știe elemente, știe sportivi, fiecare ce element a făcut.

Sistemul de a progresa trebuie să fie unul lent și liniștit. Este greu pentru Los Angeles. Ar trebui să aibă acele competiții unde să se califice pentru Olimpiadă. Pentru asta trebuie să ai o echipă în spate. Trebuie să aibă un bagaj cât mai mare în privința elementelor. De multe ori îi zic hai să facem 10 repetări, iar el, dacă nu-i place, mai face o dată. Face până este el mulțumit”, a mai spus Marius Urzică la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și