Închide meniul

Max Verstappen a triumfat în Marele Premiu al Arabiei Saudite! Olandezul a câştigat o bătălie memorabilă cu Charles Leclerc. Pe ce loc a terminat Lewis Hamilton

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 21:58 / Actualizat: 27 martie 2022, 23:58

Max Verstappen a triumfat în Marele Premiu al Arabiei Saudite! Olandezul a câştigat o bătălie memorabilă cu Charles Leclerc. Pe ce loc a terminat Lewis Hamilton

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite

Profimedia

Max Verstappen (Red Bull Racing) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul de la Jeddah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul doi s-a clasat Charles Leclerc (Ferrari), iar Carlos Sainz (Ferrari) a terminat al treilea. Poziţiile 4-10 au fost ocupate de Sergio Perez (Red Bull Racing), George Russell (Mercedes), Esteban Ocon (Alpine), Lando Norris (McLaren), Pierre Gasly (AlphaTauri), Kevin Magnussen (Haas) şi Lewis Hamilton (Mercedes).

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite

„O cursă bună, ne-am luptat din greu. Trebuia doar să jucăm lung, cauciucurile se uzau destul de repede. Nu a fost ușor, în cele din urmă am reușit să ies înainte. Sunt foarte fericit cum am început sezonul!”, a declarat Max Verstappen, după succes, citat de formula1.com.

Etapa următoare, Marele Premiu al Australiei, va avea loc la 10 aprilie, la Melbourne.

Reclamă

Mick Schumacher nu a putut concura la GP-ul de F1 al Arabiei Saudite din cauza unui accident teribil

Mick Schumacher a fost externat după accidentul suferit în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a Campioantului Mondial de Formula 1.

Pilotului de 23 de ani nu i s-au descoperit nicun fel de răni, astfel că el a revenit la hotel, după ieşirea din spital. „Vreau doar să vă spun că sunt OK. Vă mulţumesc pentru mesajele amabile. Maşina s-a simţit grozav, ne vom întoarce mai puternici”, a scris Schumacher pe reţelele de socializare. Cu toate acestea, Mick nu a putut evolua în cursa programată duminică, de la ora 20.00.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza a doua a calificărilor de sâmbătă, care au avut loc pe circuitul de la Jeddah, în momentul în care rula cu peste 270 de kilometri pe oră, Schumacher jr. a pierdut controlul monopostului său la ieşirea din virajul 12, maşina s-a răsucit şi a lovit violent, cu partea laterală, parapetul de protecţie.

Fiul legendarului Michael Schumacher a fost scos cu ceva greutate din epava monopostului, a fost transportat la centrul medical al circuitului, apoi, pentru investigaţii amănunţite, la spital.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și