Închide meniul

Mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 23:29

Mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern

Mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern

Eduard Novak, în timpul unui interviu / Hepta

S-a aflat care a fost mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern. Fostul ministru s-a arătat profund dezamăgit de alegerea politicienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

RIP SPORTUL ROMÂNESC (Odihnească-se în pace, sportul românesc), a scris pe Facebook, marţi seară, fostul ministru al Sportului, Eduard Novak.

Mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern

În noul Guvern condus de Marcel Ciolacu, Ministerul Sportului nu va mai exista, iar deocamdată UDMR nu mai face parte din coaliţia de guvernare. PNL şi PSD au prezentat propunerile de miniştri votate în forurile de conducere, fără prezemţa Uniunii în Executiv.

În noul Guvern, Ministerul Sporturilor va deveni o agenţie, condusă de un secretar de stat. Pentru această funcţie este susţinută se pare Elisabeta Lipă, care va reprezenta astfel sportul românesc.

De asemenea, este de menţionat că agenţia separată în care s-a transformat Ministerul Sportului este subordonată de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, condus de Gabriela Firea.

Reclamă

Eduard Novak a fost ministru al Sportului în mandatele premierilor Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă.

Ministerul Sportului dispare în contextul în care în 2024 au loc Jocurile Olimpice de la Paris.

Ce spunea Eduard Novak despre Florin Talpan

Eduard Novak a transmis un avertisment pentru Florin Talpan. Ministrul Sportului îi cere juristului de la CSA Steaua să o lase pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. Acesta i-a dat exemplu ceea ce se întâmplă pe stadionul Arcul de Triumf!

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a jucat deja pe arena Arcul de Triumf, care este administrată de Ministerul Sportului. Novak anunţă că doar aşa se pot acoperi costurile cu întreţinerea stadionului. Acesta le-a transmis generalilor din MApN că Gigi Becali ar putea rezolva problema bugetului.

”Sincer, am spus tot timpul părerea mea. Uitați-vă la Arcul de Triumf. Din start am spus că o bază sportivă de genul, în care numai gazonul costă 30.000 de euro lunar, trebuie administrată astfel încât costurile să iasă măcar.

Acum joacă Dinamo, o să joace Steaua, avem alte evenimente și suntem pe plus la Arcul de Triumf. Și are loc și rugby-ul. Așa trebuie administrat!

La Ghencea cine plătește? Statul plătește. Sper să își schimbe atitudinea (n.r. Florin Talpan). La un moment dat, trebuie să se uite și el în bugetul lui, ce face cu banii aceia”, a declarat Eduard Novak.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și