Închide meniul

Eduard Novak, avertisment pentru Florin Talpan: „Să îşi schimbe atitudinea!”. Cere ca FCSB să fie lăsată să joace în Ghencea!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2023, 8:24

Eduard Novak, avertisment pentru Florin Talpan: „Să îşi schimbe atitudinea!. Cere ca FCSB să fie lăsată să joace în Ghencea!

Eduard Novak, avertisment pentru Florin Talpan: "Să îşi schimbe atitudinea!"

Eduard Novak a transmis un mesaj pentru Florin Talpan / Colaj AS.ro

Eduard Novak a transmis un nou avertisment pentru Florin Talpan. Ministrul Sportului îi cere juristului de la CSA Steaua să o lase pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. Acesta i-a dat exemplu ceea ce se întâmplă pe stadionul Arcul de Triumf!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a jucat deja pe arena Arcul de Triumf, care este administrată de Ministerul Sportului. Novak anunţă că doar aşa se pot acoperi costurile cu întreţinerea stadionului. Acesta le-a transmis generalilor din MApN că Gigi Becali ar putea rezolva problema bugetului.

Eduard Novak, avertisment pentru Florin Talpan

Sincer, am spus tot timpul părerea mea. Uitați-vă la Arcul de Triumf. Din start am spus că o bază sportivă de genul, în care numai gazonul costă 30.000 de euro lunar, trebuie administrată astfel încât costurile să iasă măcar.

Acum joacă Dinamo, o să joace Steaua, avem alte evenimente și suntem pe plus la Arcul de Triumf. Și are loc și rugby-ul. Așa trebuie administrat!

La Ghencea cine plătește? Statul plătește. Sper să își schimbe atitudinea (n.r. Florin Talpan). La un moment dat, trebuie să se uite și el în bugetul lui, ce face cu banii aceia”, a declarat Eduard Novak.

Reclamă

Reacţia Ministrului Sportului vine la scurt timp după ce Florin Talpan a făcut o criză de nervi şi a anunţat că FCSB nu va fi primită niciodată în Ghencea.

Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! De ce încercați să induceți în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să mințim lumea și suporterii?

Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că «Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!».

Reclamă 4 / 0/3

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme”, a spus Florin Talpan la fanatik.ro.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Florin Talpan

Gigi Becali susţine că Florin Talpan nu va avea niciun cuvânt de spus în privinţa posibilităţii ca FCSB să evolueze în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor susţine că arena de casă a „militarilor” este construită din bani publici, şi ca urmare, orice echipă poate evolua acolo.

De asemenea, Becali a mai declarat că şi el a investit la arena din Ghencea, şi totodată, i-a reamintit lui Florin Talpan că are o datorie la el în valoare de 30.000 de euro.

Vreau să clarific, tată, un lucru de la început. Nu am nicio legătură cu amenințările cu moartea pe care acest Talpan susține că le-a primit și îi transmit să aibă mare grijă ce vorbește public, pentru că nu te poți juca cu asemenea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toți.

Nu știu ce amenințări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească amenințări din cauza mea? Nu a zis că am și pus eu pe cineva să îl amenințe? Iar acum să vorbim și de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi știți cumva? Comandanții lui știu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră și cine nu intră contra cost pe Ghencea?

Poate să urle cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadion e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut și patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro, că o să îi trimit repede de tot banii ăștia. Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea, nu spune nimic? De banii ăia băgați prin terenuri și pe la tribuna oficială, nu spune nimic?

Îi amintesc că a pierdut un proces și are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plătește acești bani pănă luni, de săptămâna viitoare voi pune sechestru pe casa lui. Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. Are proces pierdut și are să îmi dea banii ăștia. Îi aștept până luni, iar dacă nu îmi dă banii, voi declanșa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui. Țipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeți voi cum suporterii ăia vor ajunge să susțină FC Talpan”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Eduard Novak, mesaj direct pentru Florin Talpan
  • Cere ca FCSB să fie lăsată în Ghencea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și