Închide meniul

Mesajul superb al Nadiei Comăneci pentru David Popovici, noul fenomen al înotului mondial: „Cu siguranţă ne vedem acolo!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2022, 8:41

Mesajul superb al Nadiei Comăneci pentru David Popovici, noul fenomen al înotului mondial: „Cu siguranţă ne vedem acolo!

Nadia Comăneci, mesaj superb pentru David Popovici

Nadia Comăneci este supranumită "Zeița de la Montreal" / Profimedia

  • Mesajul Nadiei Comăneci pentru David Popovici
  • David Popovici este dublu campion mondial

Mesajul superb al Nadiei Comăneci pentru David Popovici, noul fenomen al înotului mondial. Cea mai mare gimnastă a României i-a promis lui David Popovici că îl va susţine şi la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj de felicitare lui David Popovici şi i-a promis că îl va susţine la Jocurile Olimpice de la Paris. David Popovici a devenit, la Budapesta, dublu campion mondial în probele de 100 şi 200 de metri liber.

Mesajul superb al Nadiei Comăneci pentru David Popovici, noul fenomen al înotului mondial

”Cu ani în urmă, am avut deosebita plăcere de a participa la premierea unui concurs de nataţie pentru juniori la Bucureşti. Câştigătorul nu a fost altul decât micuţul David Popovici. Felicitări, David! Ţie, antrenorilor, părinţilor şi federaţiei pentru rezultatele fabuloase la Campionatul Mondial de nataţie.

Reclamă

După ani de muncă, disciplină şi rezistenţă, este un merit al unei echipe întregi, care a fost şi este alături de tine. Succes în continuare, să fii o inspiraţie pentru generaţia de azi. Cu siguranţă ne vedem la Paris”, a spus Nadia Comăneci pentru orangesport.ro.

David Popovici, anunț ferm: „Dacă mi se urcă la cap, voi primi două palme imaginare”

David Popovici a scris istorie în natația mondială, reușind să câștige aurul la probele de 200 m liber și 100 m liber. Anunţă totuşi că va rămâne cu capul pe umeri și spune că va continua să fie modest, indiferent de cum va fi privit de oameni.

Reclamă

Sportivul român a precizat că apropiații săi vor avea grijă de comportamentul său și, dacă va fi nevoie, îi vor atrage atenția cu „două palme imaginare”:

Chiar nu ştiu cum voi fi privit, însă eu voi fi absolut la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă e cumva vreodată să mi se urce la cap ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin imediat, dar nu o să se ajungă acolo. Pentru că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, oameni la fel de simpli ca şi mine”, a spus David Popovici, pentru TVR.

David Popovici se va întoarce în România duminică, cu poftă de mâncare! Dublul campion mondial a dezvăluit cu ce preparate își dorește să se răsfețe: „Să mănânc ceva bun, probabil nişte sushi, o lasagna

Reclamă 4 / 0/3

Înotătorul de la CS Dinamo a vorbit și despre modul în care se pregătește din punct de vedere mental înaintea curselor:

Vizualizez foarte mult cursele înainte şi îmi imaginez orice scenariu care se poate întâmpla. Îmi imaginez tot şi asta cred că mă ajută să fiu exact în momentul ăla şi să nu poată să mă ia absolut nimic prin surprindere.

Mi-am imaginat o cursă bună, o cursă pe care o câştig, pentru că asta îmi doresc”, a încheiat David Popovici.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Când a realizat Nadia Comăneci că a uimit o lume întreagă, după JO de la Montreal
Gimnastică • 20 mart., 17:54
Când a realizat Nadia Comăneci că a uimit o lume întreagă, după JO de la Montreal: „Erau 10.000 de oameni la aeroport”
Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic
Extra • 8 mart., 9:05
Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic, după decizia fantastică de la TAS!
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru Simona Halep, după victoria de la TAS
WTA • 5 mart., 20:40
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru Simona Halep, după victoria de la TAS: „Era şi timpul!”