Închide meniul

David Popovici, anunț ferm: „Dacă mi se urcă la cap, voi primi două palme imaginare”. Cum se va răsfăța la revenirea în România

Cosmin Cioboată Publicat: 22 iunie 2022, 22:30

David Popovici, anunț ferm: „Dacă mi se urcă la cap, voi primi două palme imaginare. Cum se va răsfăța la revenirea în România

David Popovici, nominalizat la titlul de cel mai bun tânăr sportiv european în 2021

David Popovici, performanță extraordinară la Campionatul Mondial / Profimedia

  • David Popovici, anunț ferm: „Dacă mi se urcă la cap, voi primi două palme imaginare”
  • Cum se va răsfăța dublul campion mondial la revenirea în România

David Popovici a făcut un anunț ferm după ce a devenit dublu campion mondial, la Budapesta. Sportivul român a precizat că „dacă mi se urcă la cap, voi primi două palme imaginare de la apropiații mei”. În plus, înotătorul de 17 ani a dezvăluit ce își dorește să mănânce la revenirea în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a scris istorie în natația mondială, reușind să câștige aurul la probele de 200 m liber și 100 m liber.

David Popovici, anunț ferm după ce a devenit dublu campion mondial: „Dacă mi se urcă la cap, voi primi două palme imaginare”

Chiar dacă a ajuns pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume, David rămâne cu capul pe umeri și spune că va continua să fie modest, indiferent de cum va fi privit de oameni.

Reclamă

Sportivul român a precizat că apropiații săi vor avea grijă de comportamentul său și, dacă va fi nevoie, îi vor atrage atenția cu „două palme imaginare”:

„Chiar nu ştiu cum voi fi privit, însă eu voi fi absolut la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă e cumva vreodată să mi se urce la cap ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin imediat, dar nu o să se ajungă acolo. Pentru că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, oameni la fel de simpli ca şi mine”, a spus David Popovici, pentru TVR.

Reclamă

Cum se va răsfăța David Popovici la revenirea în România, după ce a scris istorie în natația mondială

David Popovici se va întoarce în România duminică, cu poftă de mâncare! Dublul campion mondial a dezvăluit cu ce preparate își dorește să se răsfețe:

„Să mănânc ceva bun, probabil nişte sushi, o lasagna”

Înotătorul de la CS Dinamo a vorbit și despre modul în care se pregătește din punct de vedere mental înaintea curselor:

Reclamă 4 / 0/3

„Vizualizez foarte mult cursele înainte şi îmi imaginez orice scenariu care se poate întâmpla. Îmi imaginez tot şi asta cred că mă ajută să fiu exact în momentul ăla şi să nu poată să mă ia absolut nimic prin surprindere.

Mi-am imaginat o cursă bună, o cursă pe care o câştig, pentru că asta îmi doresc”, a încheiat David Popovici.

COSR, reacție superbă după ce David Popovici a devenit „Regele Natației”

„Aur, David Popovici!

Copilul minune al înotului mondial a ‘recidivat’ la Mondialele de la Budapesta. La 17 ani, David a devenit pentru a doua oară campion mondial, acum în proba probelor din înot, 100 m liber.

David a intrat la start cu dezinvoltura pe care a afişat-o în fiecare cursă de la Budapesta, una care vine din pregătirea constantă şi talent. A avut o primă lungime de bazin bună, a întors al doilea iar finalul a fost din nou spectaculos. David a atins primul plăcuţa şi a oprit cronometrul la 47:58.

David Popovici a scris istorie pentru sportul românesc, e primul înotător bărbat din ţara noastră care devine dublu campion mondial.

David este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur la probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la prima ediţie a Campionatelor Mondiale de la Belgrad.

Reclamă

Felicitări antrenorului Adrian Rădulescu, omul care l-a descoperit şi l-a făcut mare pe David!

Visăm frumos, David! Bucuria asta a umplut sufletul românilor care te-au ‘adoptat’. Eşti inspiraţie, admiraţie şi motivaţie pentru orice sportiv care îşi doreşte să ajungă cel mai bun din lume!”, a notat COSR, pe contul de Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie